ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ Shared Hosting

40

Κωδ: GOMULTI-NOW

Η έκπτωση ισχύει στις αναγραφόμενες τιμές και μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης.

Προσφορές Web Hosting

Οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν μόνο για όλες τις παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τις τρεις (3) τελευταίες ημέρες κάθε μήνα

50% Έκπτωση στο πακέτο φιλοξενίας SSD Popular Hosting

Αποκτήστε το ταχύτατο SSD hosting πακέτο της MultiHosting "Popular Hosting" με έκπτωση 50% μόνο για το 3DAYOFF! Η προσφορά ισχύει για 6μηνο κύκλο χρέωσης, για μία φορά.

Κατά τη παραγγελία σας εισάγετε τον κωδικό προσφοράς: 3DAYOFF-15E

Από 35.70 €, μόνο 17,85 € για 6 Μήνες
Αγορα

Προσφορές επαγγελματικού Web Hosting

30% Έκπτωση στο πακέτο μεταπωλητή Reseller Basic

Αποκτήστε το πακέτο μεταπωλητή της MultiHosting "R-Basic" με έκπτωση 30% μόνο για το 3DAYOFF ! Η προσφορά ισχύει για ετήσιο κύκλο χρέωσης, για μία φορά.

Κατά τη παραγγελία σας εισάγετε τον κωδικό προσφοράς: 3DAYOFF-15Α

Από 317.40 €, μόνο 222,18 € για 1 Έτος
Αγορα

Προσφορές Video/Radio Streaming

70% Έκπτωση στην υπηρεσία Video Streaming

Αποκτήστε την υπηρεσία Video Streaming της MultiHosting με έκπτωση 70% μόνο για το 3DAYOFF ! Η προσφορά ισχύει για ετήσιο κύκλο χρέωσης, για μία φορά.

Κατά τη παραγγελία σας εισάγετε τον κωδικό προσφοράς: 3DAYOFF-15D

Από 285,00 €, μόνο 54,00 € για 1 Έτος
Αγορα
×

Αγαπητοί συνεργάτες,

Έχοντας πλήρη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης απέναντι στις κρίσιμες εξελίξεις, θέτουμε ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των εργαζομένων μας και των κοντινών τους ανθρώπων. Για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τις περιστάσεις, τα περισσότερα στελέχη της εταιρείας μας θα εργάζονται απομακρυσμένα. Έχουμε εξασφαλίσει ότι όλες οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα. Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας, καθώς ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις, ιδίως σε ώρες αιχμής, να υπάρχει καθυστέρηση στην παροχή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ. +30.2310.867230.

Εάν ΔΕΝ είστε πελάτης/συνεργάτης: Αποστείλετε mail στο : info@multihosting.gr, αναφέρετε το όνομα και το τηλέφωνο σας, προκειμένου συνεργάτης μας να επικοινωνήσει μαζί σας, το συντομότερο δυνατό.

Εάν είστε πελάτης/συνεργάτης: Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε θερμά, να χρησιμοποιείτε το HelpDesk - υπηρεσία Αιτημάτων υποστήριξης (Tickets) μέσα από την περιοχή πελατών:

Νέο αίτημα υποστήριξης

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας αλλά και για τις προσπάθειες που και εσείς από την πλευρά σας θα καταβάλετε για την αντιμετώπιση αυτής της καθολικής κρίσης.

Stay safe, stay hosted!