Web Hosting

30

Κωδ: MULTI-NOW

Η έκπτωση ισχύει στις αναγραφόμενες τιμές και μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης.

60 Ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Πιστεύουμε πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας.


Στόχος μας είναι να σας κάνουμε μέρος της οικογένειας της Multihosting παρέχοντας υπηρεσίες επαγγελματικές και αξιόπιστες, υψηλού επιπέδου. Σε περίπτωση ωστόσο που για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, δεσμευόμαστε να επιστρέψουμε πίσω τα χρήματα που δαπανήσατε. Σας διασφαλίζουμε λοιπόν, με την εγγύηση 60 ημερών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Πληροφορίες Ακύρωσης Λογαριασμού & Επιστροφής Χρημάτων

Για να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε ένα ticket προς το τμήμα λογαριασμών της MultiHosting. Παρακαλούμε συμπεριλάβετε τον λόγο για τον οποίο δεν επιθυμείτε περαιτέρω φιλοξενία από τη MultiHosting. Αφού λάβουμε το αίτημα ακύρωσης και τον λόγο ακύρωσης μέσω ticket, θα προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατό στη διερεύνηση του αιτήματος σας για ακύρωση και τερματισμό του λογαριασμού σας. Για να γίνει και επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να το αναφέρετε και αυτό ξεκάθαρα στο ticket.

Όροι 60 ημερών εγγύησης επιστροφής χρημάτων

Πρώτα από όλα, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης - συμφωνητικό ενοικίασης προκειμένου να έχετε ξεκάθαρη ενημέρωση για τα όρια, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σε κάθε κατηγορία hosting.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Kάθε παραβίαση των όρων χρήσης/συμφωνητικού ενοικίασης έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της 60 ημερών εγγύησης επιστροφής χρημάτων.

Ακολουθούν λεπτομερώς οι όροι των 60 ημερών εγγύησης επιστροφής χρημάτων.

Προκειμένου να τεθεί σε ισχύ η εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αποτελεί προυπόθεση να υπάρχουν σε ticket προς το τεχνικό τμήμα δηλωμένα προβλήματα, δυσλειτουργίες, ασυμβατότητες ή άλλα ζητήματα της ιστοσελίδας σας για τα οποία την υπαιτιότητα φέρει η Multihosting, είτε ως ανθρώπινο δυναμικό (λάθη, ελλειπής υποστήριξη, καθυστέρηση στην υποστήριξη πέραν του δεσμευτικού χρόνου των 24 ωρών), είτε ως τεχνική υποδομή  (servers, harware, software, δίκτυο), όπως για παράδειγμα εκδόσεις λογισμικών ασύμβατες με την ιστοσελίδα σας, προβλήματα δικτύου, downtimes κτλ.

Οι παραπάνω προυποθέσεις έχουν δημιουργηθεί προκειμένου να υπάρχει προστασία από κακόβουλη χρήση της εγγύησης, όπως για παράδειγμα το φαινόμενο, πελάτες να περιφέρουν την ιστοσελίδα τους από πάροχο σε πάροχο ανά ένα με δύο μήνες, εκμεταλευόμενοι την περίοδο της εγγύησης του εκάστοτε παρόχου.Τις πρώτες 15 ημέρες αγοράς της υπηρεσίας ωστόσο μπορεί να πραγματοποιηθει επιστροφή χρημάτων χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων αφορά στις παρακάτω υπηρεσίες:

  • 1. Web Hosting (shared servers)
  • 2. Reseller Hosting
  • 3. Mail Hosting
  • 4. Web Radio Streaming Services
  • 5. Video Streaming Services

Δεν περιλαμβάνονται στην εγγύηση υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τρίτους παρόχους (Domains, SSL Certificates,IPs).

Από το ποσό επιστροφής αφαιρούνται:

  • 1. Τυχόν εφάπαξ καταβολές για τις υπηρεσίες που το απαιτούν (π.χ. κόστος εγκατάστασης vps)
  • 2. Τις ημέρες που σας παρείχαμε την υπηρεσία (π.χ. εάν έχετε προπληρώσει τρίμηνο και έχουν περάσει 15 ημέρες θα σας επιστραφεί το υπόλοιπο του τριμήνου)

Τα χρήματα επιστρέφονται σε IBAN λογαριασμό τράπεζας που θα μας υποδείξετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, ισχύει μόνο για την πρώτη παραγγελία ενός πελάτη/συνεργάτη. Θεωρούμε ότι οι 60 ημέρες της αρχικής παραγγελίας, αποτελούν ένα εύλογο και δίκαιο χρονικό διάστημα, προκειμένου ο πελάτης να δοκιμάσει την υποδομή της εταιρείας αλλά και την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα της υποστήριξης

×

Αγαπητοί συνεργάτες,

Έχοντας πλήρη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης απέναντι στις κρίσιμες εξελίξεις, θέτουμε ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των εργαζομένων μας και των κοντινών τους ανθρώπων. Για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τις περιστάσεις, τα περισσότερα στελέχη της εταιρείας μας θα εργάζονται απομακρυσμένα. Έχουμε εξασφαλίσει ότι όλες οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα. Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας, καθώς ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις, ιδίως σε ώρες αιχμής, να υπάρχει καθυστέρηση στην παροχή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ. +30.2310.867230.

Εάν ΔΕΝ είστε πελάτης/συνεργάτης: Αποστείλετε mail στο : info@multihosting.gr, αναφέρετε το όνομα και το τηλέφωνο σας, προκειμένου συνεργάτης μας να επικοινωνήσει μαζί σας, το συντομότερο δυνατό.

Εάν είστε πελάτης/συνεργάτης: Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε θερμά, να χρησιμοποιείτε το HelpDesk - υπηρεσία Αιτημάτων υποστήριξης (Tickets) μέσα από την περιοχή πελατών:

Νέο αίτημα υποστήριξης

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας αλλά και για τις προσπάθειες που και εσείς από την πλευρά σας θα καταβάλετε για την αντιμετώπιση αυτής της καθολικής κρίσης.

Stay safe, stay hosted!