ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ Shared Hosting

40

Κωδ: GOMULTI-NOW

Η έκπτωση ισχύει στις αναγραφόμενες τιμές και μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης.

Γιατί Dedicated Server με GPU;

Με έμφαση στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και ακολουθώντας τη τάση για εκτέλεση προγραμμάτων σε χιλιάδες πυρήνες χρησιμοποιώντας GPU, προσφέρουμε νέα σειρά πανίσχυρων Dedicated Server Core i7 Skylake, 64 GB DDR4 Ram, 2x 500 GB Enterprise SSD's και GPU GeForce® GTX 1080 με 2560 Cuda Cores!

Η ύπαρξη GPU στον Dedicated Server σας ανοίγει πολλούς νέους δρόμους στην εργασία σας αλλά και στη διασκέδαση! Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η δυνατότητα για Game Streaming αλλά και εργασία σε προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και βίντεο χωρίς να χρειάζεστε ακριβό hardware στο χώρο σας.

Game Streaming

(Steam, Moonlight κ.α) σε GTX 1080 με συνδεσιμότητα δικτύου 1 Gbit/s και χαμηλό latency

4GB Video Ram

Υποστήριξη Εφαρμογών επεξεργασίας εικόνας και βίντεο με 4 GB GDDR5 Video Ram

100άδες Εφαρμογές

Υποστήριξη σε 100άδες Επιστημονικές και μη Εφαρμογές Δείτε εδώ

Πανίσχυρα υποσυστήματα

στον Server για κάθε άλλη παράλληλη ανάγκη σας (web hosting, CRM κ.α.)

  • 24/7 Υποστήριξη για κάθε πρόβλημα δικτύου και Hardware με εγγυημένη αντικατάσταση εντός 4 ωρών!
  • Hardware Monitoring (Pre-failure and HW failure monitoring) Με ειδικά λογισμικά, ελέγχουμε τα hardware components του server σας και προλαβαίνουμε έγκαιρα τις όποιες δυσάρεστες εκπλήξεις!
  • Συνδυάστε το με τη πλήρη διαχείριση server από τη multihosting για κάθε πρόβλημα λογισμικού και παρακολούθηση του dedicated server σας από το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα.
×

Αγαπητοί συνεργάτες,

Έχοντας πλήρη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης απέναντι στις κρίσιμες εξελίξεις, θέτουμε ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των εργαζομένων μας και των κοντινών τους ανθρώπων. Για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τις περιστάσεις, τα περισσότερα στελέχη της εταιρείας μας θα εργάζονται απομακρυσμένα. Έχουμε εξασφαλίσει ότι όλες οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα. Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας, καθώς ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις, ιδίως σε ώρες αιχμής, να υπάρχει καθυστέρηση στην παροχή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ. +30.2310.867230 & 801.100.1012 (αστ.χρέωση πανελλαδικά).

Εάν ΔΕΝ είστε πελάτης/συνεργάτης: Αποστείλετε mail στο : info@multihosting.gr, αναφέρετε το όνομα και το τηλέφωνο σας, προκειμένου συνεργάτης μας να επικοινωνήσει μαζί σας, το συντομότερο δυνατό.

Εάν είστε πελάτης/συνεργάτης: Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε θερμά, να χρησιμοποιείτε το HelpDesk - υπηρεσία Αιτημάτων υποστήριξης (Tickets) μέσα από την περιοχή πελατών:

Νέο αίτημα υποστήριξης

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας αλλά και για τις προσπάθειες που και εσείς από την πλευρά σας θα καταβάλετε για την αντιμετώπιση αυτής της καθολικής κρίσης.

Stay safe, stay hosted!