Web Hosting

30

Κωδ: MULTI-NOW

Η έκπτωση ισχύει στις αναγραφόμενες τιμές και μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης.

Σας καλωσορίζουμε στη MultiHosting!

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την εταιρεία μας, την κουλτούρα, τους ανθρώπους μας!

 • Ιδρύεται η MultiHosting από μια μικρή ομάδα τριών (3) ανθρώπων με αντικείμενο τις υπηρεσίες web hosting, web development και internet marketing.
 • Λαμβάνεται η απόφαση για στροφή της δραστηριότητας της εταιρείας αποκλειστικά σε εξειδικευμένες υπηρεσίες Web Hosting.
 • Η εταιρεία επεκτείνει τις συνεργασίες με επιλεγμένα Datacenters της Ευρώπης, ξεκινώντας συνεργασία με Datacenter στο Λουξεμβούργο.
 • Η MultiHosting γίνεται επίσημος καταχωρητής ονομάτων χώρου .gr (Αριθμός μητρώου: 69071/28-12-07)
 • Εδραιώνεται η θέση της εταιρείας στη Β.Ελλάδα ενώ παράλληλα επεκτείνεται και ισχυροποιείται σημαντικά στην Ν.Α.Ευρώπη.
 • Η ομάδα έχει πια μεγαλώσει! Η εταιρεία μετακομίζει στα νέα γραφεία της, στην Αριστοτέλους 3Β, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
 • Ξεκινά μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την 1H που μεγιστοποιεί το Uptime των Servers σε όλη την υποδομή της εταιρείας.
 • Με την πιο πρόσφατη καταμέτρηση, οι Servers της εταιρείας φιλοξενούν 15.000+ ιστοσελίδες, ενώ περισσότερα από 200.000 emails διακινούνται / ώρα στο σύνολο της υποδομής.
 • Η MultiHosting στα πλαίσια της στρατηγικής για συνεχή επέκταση προχωρά σε εξαγορά της Βορειοελλαδίτικης Εταιρείας WebHosting: 4uhost.com
 • Η MultiHosting καλύπτοντας τις προδιαγραφές και τους απαραίτητους ελέγχους γίνεται στρατηγικός συνεργάτης της Cpanel, εταιρείας που παρέχει το δημοφιλέστερο Control Panel Web hosting παγκοσμίως, γεγονός που καταδεικνύει τη βαθιά γνώση του λογισμικού, από το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας. Μόλις 4 πάροχοι στην Ελλάδα έχουν επιτύχει μια τέτοια συνεργασία.
 • Η εταιρεία ξεπερνά τους 3.000 πελάτες, σε 30 διαφορετικές χώρες σε Ν.Α Ευρώπη, Αμερική, Β.Αφρική.
 • Η MultiHosting στα πλαίσια της στρατηγικής για συνεχή επέκταση προχωρά σε εξαγορά της Εταιρείας WebHosting: Hostivate.com
 • Το 2017 η MultiHosting γίνεται επίσημος συνεργάτης της Spam-Experts, της μεγαλύτερης εταιρείας παγκοσμίως στην προστασία εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας, δημιουργώντας μια Cloud υποδομή για τους Mailservers, ενσωματώνοντας την τεχνογνωσία της Spam-Experts.
 • Η MultiHosting στα πλαίσια της στρατηγικής για συνεχή επέκταση προχωρά σε εξαγορά της εταιρείας WebHosting & Development: E-Provoli, σε συνέχεια των ήδη πετυχημένων εξαγορών των εταιρειών 4uHost και Hostivate.
 • Η MultiHosting, εγκρίνεται από τη EURID και γίνεται πλέον, επίσημος καταχωρητής ονομάτων χώρου .eu
 • Νέα, στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τη CloudLinux, εταιρεία που παρέχει ισχυρά λογισμικά αιχμής (CloudLinux-OS, Immunify 360) στους Webservers της υποδομής της MultiHosting
×

Αγαπητοί συνεργάτες,

Έχοντας πλήρη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης απέναντι στις κρίσιμες εξελίξεις, θέτουμε ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των εργαζομένων μας και των κοντινών τους ανθρώπων. Για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τις περιστάσεις, τα περισσότερα στελέχη της εταιρείας μας θα εργάζονται απομακρυσμένα. Έχουμε εξασφαλίσει ότι όλες οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα. Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας, καθώς ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις, ιδίως σε ώρες αιχμής, να υπάρχει καθυστέρηση στην παροχή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ. +30.2310.867230.

Εάν ΔΕΝ είστε πελάτης/συνεργάτης: Αποστείλετε mail στο : info@multihosting.gr, αναφέρετε το όνομα και το τηλέφωνο σας, προκειμένου συνεργάτης μας να επικοινωνήσει μαζί σας, το συντομότερο δυνατό.

Εάν είστε πελάτης/συνεργάτης: Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε θερμά, να χρησιμοποιείτε το HelpDesk - υπηρεσία Αιτημάτων υποστήριξης (Tickets) μέσα από την περιοχή πελατών:

Νέο αίτημα υποστήριξης

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας αλλά και για τις προσπάθειες που και εσείς από την πλευρά σας θα καταβάλετε για την αντιμετώπιση αυτής της καθολικής κρίσης.

Stay safe, stay hosted!