Friday, April 19, 2024

Έχετε εταιρεία Web Hosting προς πώληση;

Good News

Η MultiHosting, στα πλαίσια ενός στρατηγικού σχεδιασμού για συνεχή ανάπτυξη, έχει ένα σταθερό και ζωηρό ενδιαφέρον να εξαγοράζει εταιρείες που σχετίζονται με Web Hosting & Domains, είτε από την Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό.

Υπάρχουν φορές, που το Web Hosting, ιδίως για μικρές εταιρείες, είτε δεν αποδίδει οικονομικά σύμφωνα με τις αρχικές προσδοκίες, είτε γίνεται… πονοκέφαλος, εξαιτίας της υποχρέωσης για αδιάλειπτη, 24ωρη υποστήριξη προς τους πελάτες.

Εάν λοιπόν σκέφτεστε να αποχωρήσετε από το Web hosting κάνοντας ένα διαφορετικό βήμα στην επαγγελματική σας καριέρα, αλλά παράλληλα, θέλετε να φροντίσετε τους πελάτες σας, έχουμε για εσάς να προτείνουμε μια λύση!

Η ομάδα της Multihosting αποτελείται από επαγγελματίες που θα αναλάβουν να μεταφέρουν στο δίκτυο μας τους πελάτες σας και να διαχειριστούν άμεσα, με τον πλέον ιδανικό τρόπο όλα τα τεχνικά θέματα που θα ανακύψουν έτσι ώστε, χωρίς ρίσκο, να γίνει η μετάβαση και σεις να επωφεληθείτε από αυτό, κερδίζοντας χρήματα.

Επιπλέον, εάν σας προβληματίζει το γεγονός της απώλειας εργασίας για το προσωπικό σας, μπορούμε να διερευνήσουμε τη δυνατότητα ενσωμάτωσης, στην ολοένα αυξανόμενη ομάδα της MultiHosting!

Οι υλοποιημένες εξαγορές εταιρειών Web Hosting

  • Hostivate
  • 4uHost
  • E-Provoli

Ζητείστε οικονομική προσφορά, προκειμένου να ενσωματώσουμε την εταιρεία σας στην οικογένεια της MultiHosting!

Μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Πολύ σύντομα, εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΠΩΛΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ WEBHOSTING

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα