Thursday, March 28, 2024

Γνωρίστε τους ανθρώπους της Multihosting: Χριστίνα Ζουρελίδου

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Όνομα:
Χριστίνα Ζουρελίδου

Θέση στην εταιρεία:
Customer Care

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα θέματα που φέρνουν οι πελάτες καθημερινά?.
Απώλεια κωδικών, Αναβάθμιση πακέτων φιλοξενίας, Προβλήματα με λήψη και αποστολή email, Δημιουργία και Υποστήριξη διαφήμισης, Κατασκευή ιστοσελίδας. Αυτά είναι μόνο λίγα θέματα για τα οποία μας εμπιστεύονται πολλοί πελάτες.

Ποια blogs/sites παρακολουθείς ώστε να είσαι… σε φόρμα στη δουλειά σου?
Καλώς ή κακώς, η εποχή που ζούμε σερβίρει στο πιάτο μας τη μέγιστη πληροφόρηση και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να την απολαύσουμε. Με δύο κλικ μπορούμε να μάθουμε οτιδήποτε, αρκεί να υπάρχει διάθεση! Οπότε, οτιδήποτε πέφτει στη αντίληψη μου αναφορικά με internet marketing, seo improvement και web development δεν περνά απαρατήρητο!

Ανέφερε κάποιες συμβουλές ή tips προς τους πελάτες μας που θα βελτιώσουν την εμπειρία τους με τη Multihosting.
Είμαστε κοντά στους πελάτες μας οποιαδήποτε στιγμή. Ωστόσο, επειδή καλούμαστε να λύσουμε πολλά προβλήματα πάσης φύσεως, συμβουλεύουμε πάντα τους πελάτες μας να επικοινωνούν μαζί μας με αιτήματα υποστήριξης (tickets) καθώς τα παρακολουθεί συνέχεια το αρμόδιο τμήμα και επιλύονται τα προβλήματα πιο άμεσα.

Αγαπημένη εμπειρία με πελάτη, μέχρι σήμερα.
Δε μπορώ να σκεφτώ αγαπημένη εμπειρία γιατί καθημερινά συναναστρεφόμαστε με πολλούς πελάτες για διαφορετικές περιπτώσεις. Το βέβαιο είναι ότι μας δικαιώνει, όταν επιλύουμε ζητήματα υψηλής προτεραιότητας για τους πελάτες μας και έχουμε την αντίστοιχη αναγνώριση.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου sites στο διαδίκτυο όπου σου αρέσει να “σπαταλάς” τον ελεύθερο χρόνο σου?
Δε θα μπορούσε να λείπει το facebook από αυτά και οτιδήποτε χιουμοριστικό συναντώ με το σερφάρισμα και ευτυχώς που υπάρχουν και τα cookies και συναντώ συνέχεια δημοσιεύσεις που με ενδιαφέρουν.

Τι είναι αυτό που σου δίνει κίνητρο στη ζωή σου?
Το γεγονός ότι κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα! Η καθημερινότητα μου με προκαλεί να αντιμετωπίσω ποικίλα προβλήματα και να παρέχω λύσεις σε αυτά. Λόγω της φύσης της εργασίας, έχω μάθει ότι μεγαλύτερη σημασία έχει να βρίσκεις λύσεις για τα λάθη από το να μην κάνεις λάθη. Με αυτόν τον τρόπο έχω μάθει να αντιμετωπίζω οτιδήποτε στη ζωή μου προσωπικά και επαγγελματικά γιατί με αυτόν τον τρόπο μαθαίνω όλο και περισσότερα και γίνομαι καλύτερη. Με συναρπάζει η τελειότητα και προσπαθώ καθημερινά να την πλησιάσω σε πολλά επίπεδα.

Ποιο είναι το κλειδί που κάνει την καθημερινότητά σου στο γραφείο ευκολότερη?
Τα μεγαλύτερα μυστικά είναι η αγάπη για τη δουλειά και το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Είμαι από τους τυχερούς που έχω και τα δύο! Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και έχω υπέροχους συναδέλφους που δε διστάζουν να βοηθήσουν στα δύσκολα αλλά δε χάνουμε και ευκαιρία να πειράξουμε ο ένας τον άλλον.Στα γραφεία μας επικρατεί μια ευχάριστη τρέλα μεταξύ των συναδέλφων και αυτό μεταδίδεται και σε όποιον πελάτη μας επισκέπτεται. Δεν γλιτώνει κανείς!

Ποιο είναι το “μότο” που σε χαρακτηρίζει?
Όσο ζεις μαθαίνεις και όσο μαθαίνεις ζεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα