Friday, March 29, 2024

Email – Είμαι χάκερ και εισέβαλα επιτυχώς στο λειτουργικό σας σύστημα.

Good News

Aliki K.
Aliki K.
Digital Marketing Specialist με πολυετή εμπειρία στο χώρο του διαδικτύου και του WebHosting!

Προσοχή! Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια έξαρση αποστολής email που φαίνεται να είναι σε προσωπικό τόνο, αναφέρει πως απέκτησε πρόσβαση στους λογαριασμούς σου και ζητάει χρήματα για να διαγράψει τα προσωπικά σου δεδομένα που σύλλεξε απο το Hacking.

To μήνυμα ξεκινά αναφέροντας:

Γειά σου!Είμαι χάκερ και εισέβαλα επιτυχώς στο λειτουργικό σας σύστημα. Πρέπει να αποδεχτείτε αυτό το γεγονός και να το λάβετε στα σοβαρά.
Έχω πλήρη πρόσβαση στους λογαριασμούς σας.
Σε παρατήρησα κρυφά για αρκετούς μήνες.

ΜΗΝ “τσιμπήσεις”, ΔΕΝ έχει πρόσβαση ούτε στον υπολογιστή σου,ούτε στους λογαριασμούς σου. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απαντάς σε τέτοιου τύπου email, ούτε να κάνεις κλίκ σε συνδέσμους που ενδεχομένως περιέχουν. ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ.

Να είσαι σίγουρος πως δεν έλαβες μόνο εσύ αυτό το email, όσο προσωπικό και αν σου φαίνεται. Ακριβώς το ίδιο μήνυμα έχουν λάβει πάρα πολλοί λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και φυσικά δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς κανενός. Πρόκειται για ένα είδος “ψαρέματος”. Περιμένουν πως κάποιοι απο τους παραλήπτες θα “τσιμπήσουν” και θα στείλουν χρήματα θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο θα προστατεύσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Τo email έχει σταλεί στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά. Δες και τις δύο εκδόσεις για να είσαι προετοιμασμένος.

Θέμα: Ειδοποίηση ασφαλείας για τον λογαριασμό σας

Γειά σου!

Είμαι χάκερ και εισέβαλα επιτυχώς στο λειτουργικό σας σύστημα. Πρέπει να αποδεχτείτε αυτό το γεγονός και να το λάβετε στα σοβαρά. Έχω πλήρη πρόσβαση στους λογαριασμούς σας. Σε παρατήρησα κρυφά για αρκετούς μήνες. Έχω αντιγράψει τον τηλεφωνικό σας κατάλογο, εξέτασα τη διαδικτυακή σας συμπεριφορά, τα κείμενα. Το γεγονός είναι ότι, λόγω ενός ιστότοπου για ενήλικες που επισκεφτήκατε, το μηχάνημά σας έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό. Από αυτό έχω αποκτήσει πρόσβαση σε πιο σημαντικά μέρη της ζωής σας (και όπως γνωρίζετε όλα αποθηκεύονται σε ψηφιακή μορφή αυτές τις μέρες).

Μπορεί να μην καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό, επιτρέψτε μου να σας το εξηγήσω. Ο ιός Trojan horse μου επιτρέπει να αποκτήσω πλήρη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή και σε άλλες συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να δω τα πάντα στην οθόνη σας και να ενεργοποιήσω την κάμερα και το μικρόφωνό σας χωρίς να το γνωρίζετε, μεταξύ άλλων, όπως η αντιγραφή αρχείων και φωτογραφιών. Μπορώ ακόμα να δω όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας και όλα τα email σας.

Γιατί δεν εντοπίζει το λογισμικό προστασίας από ιούς αυτό το κακόβουλο λογισμικό; Απάντηση: Χρησιμοποιώ κακόβουλο λογισμικό που βασίζεται σε προγράμματα οδήγησης. Ενημερώνω την υπογραφή του κάθε τέσσερις ώρες, οπότε το λογισμικό προστασίας από ιούς δεν μπορεί να εντοπίσει την παρουσία του. Είμαι επαγγελματίας. Έφτιαξα ένα βίντεο, το αριστερό μισό αυτού του βίντεο δείχνει ότι ευχαριστείς τη δική σου σκηνή και το δεξί μισό δείχνει το βίντεο που παρακολουθούσες.

Με ένα κλικ του ποντικιού, μπορώ να στείλω αυτό το βίντεο σε όλες τις διευθύνσεις email με τις οποίες έχετε επαφές και σε όλες τις επαφές στα κοινωνικά σας δίκτυα, στο τηλέφωνό σας. Είμαι βέβαιος ότι δεν θέλετε να το δει κανείς.
Μπορώ επίσης να δημοσιεύσω όλα τα email σας και το ιστορικό συνομιλιών στο λογισμικό συνομιλίας που χρησιμοποιείτε.

Εάν δεν θέλετε να συμβεί αυτό, μεταφέρετε bitcoin αξίας 700 ευρώ στον λογαριασμό μου bitcoin (εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, απλώς αναζητήστε στο Google: “αγορά bitcoin”).
Οι πληροφορίες λογαριασμού bitcoin μου (πορτοφόλι bitcoin, BTC) είναι: 1J5g2qfmUaFcU8cCrw7nDveZZtJyBJR87w

Είναι μόνο ένα μικρό ποσό 700 ευρώ μόνο (περίπου 785 δολάρια USD). Δεν συγκρίνεται πολύ με αυτό που έχω. Αφού λάβω τα χρήματα, θα διαγράψω όλες τις πληροφορίες για εσάς, θα διαγράψω αμέσως το trojan horse και το βίντεο και θα εξαφανιστούν για πάντα από τη ζωή σας. Δεν θέλω να καταστρέψω τη ζωή σας, αλλά η ζωή μας εδώ έγινε πολύ δύσκολη. Δεν θα έχω άλλη επιλογή αν δεν παραπονεθείτε. Ολοκληρώστε την πληρωμή εντός 60 ωρών (σας δίνω περισσότερες από 2 ημέρες για να μου μεταφέρετε 700 ευρώ σε Bitcoin). Αφού δείτε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα λάβω αμέσως μια υπενθύμιση και θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση των 60 ωρών. Η εύρεση κάποιου παραπονούμενου είναι εντελώς άσκοπη, γιατί όπως και ο λογαριασμός μου στο Bitcoin, αυτό το email δεν μπορεί να παρακολουθείται. Πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Είμαι πολύ προσεκτικός και δεν κάνω ποτέ λάθη.
Εάν διαπιστώσω ότι έχετε μοιραστεί αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με άλλους, τότε θα το δημοσιεύσω αμέσως.

Καλή τύχη! Και να είστε σε καλή υγεία!

H Αγγλική έκδοση:

Hello!

I’m a hacker who cracked your email and device a few months ago. You entered a password on one of the sites you visited, and I intercepted it.

Of course you can will change it, or already changed it. But it doesn’t matter, my malware updated it every time.

Do not try to contact me or find me, it is impossible, since I sent you an email from your account.

Through your email, I uploaded malicious code to your Operation System.
I saved all of your contacts with friends, colleagues, relatives and a complete history of visits to the Internet resources. Also I installed a Trojan on your device and long tome spying for you.

You are not my only victim, I usually lock computers and ask for a ransom.
But I was struck by the sites of intimate content that you often visit.

I am in shock of your fantasies! I’ve never seen anything like this!

So, when you had fun on piquant sites (you know what I mean!) I made screenshot with using my program from your camera of yours device.
After that, I combined them to the content of the currently viewed site.

There will be laughter when I send these photos to your contacts! BUT I’m sure you don’t want it.

Therefore, I expect payment from you for my silence. I think $883 is an acceptable price for it!

Pay with Bitcoin.
My BTC wallet: 1DVU5Q2HQ4srFNSSaWBrVNMtL4pvBkfP5w

If you do not know how to do this – enter into Google “how to transfer money to a bitcoin wallet”. It is not difficult. After receiving the specified amount, all your data will be immediately destroyed automatically. My virus will also remove itself from your operating system.

My Trojan have auto alert, after this email is read, I will be know it!

I give you 2 days (48 hours) to make a payment.
If this does not happen – all your contacts will get crazy shots from your dark secret life!
And so that you do not obstruct, your device will be blocked (also after 48 hours)

Do not be silly!
Police or friends won’t help you for sure …

p.s. I can give you advice for the future. Do not enter your passwords on unsafe sites.

I hope for your prudence. Farewell.

Αν έχεις ήδη λάβει αυτό το email θα διαπίστωσες απο τις παραπάνω αναφορές αλλά και απο άλλες αναφορές στο διαδίκτυο, πως το ίδιο έχουν λάβει και άλλοι παραλήπτες. Το email ωστόσο έχει κυκλοφορήσει και σε άλλες παρόμοιες εκδόσεις. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, ΜΗΝ απαντήσεις, ΜΗΝ δώσεις χρήματα. ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ.

Αν νιώθεις ανασφάλεια, άλλαξε τους κωδικούς των email σου και σκάναρε τον υπολογιστή σου με προγραμματα anti-malware. Αναλυτικά βήματα θα βρείς και στο άρθρο του blog μας με τίτλο ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟ EMAIL ΜΟΥ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα