Friday, March 29, 2024

Η MultiHosting στην οικογένεια του ομίλου Enartia

Good News

Σε συμφωνία εξαγοράς με την εταιρεία MultiHosting, προχώρησε η Enartia (Papaki, Top.Host) μέλος της team.blue, ηγετικού ευρωπαϊκού παρόχου ψηφιακών λύσεων. Πρόκειται για μια εξέλιξη που ενισχύει, ακόμη περισσότερο, τη #1 θέση της στην ελληνική αγορά.

Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υψηλών προδιαγραφών τεχνικής εξυπηρέτησης, ήταν πάντα προτεραιότητες της MultiHosting. Έχοντας τις ίδιες προτεραιότητες και με όραμα την παροχή μοναδικών λύσεων διαδικτύου σε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες εντός κι εκτός Ελλάδας, η Enartia προχώρησε σε συμφωνία μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων με τη MultiHosting.

Τους προσεχείς μήνες, οι πελάτες της MultiHosting θα ξεκινήσουν σταδιακά να εντάσσονται στην οικογένεια του Papaki και της Top.Host, απολαμβάνοντας πρόσβαση σε ένα ακόμη μεγαλύτερο εύρος ψηφιακών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν ταχύτερα.

“Πρόκειται για συμφωνία ιδιαίτερη σημαντική για την team.blue και την Enartia. Μας γεμίζει αισιοδοξία ότι καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τους πελάτες της MultiHosting, ως συνεργάτες και ανυπομονούμε να τους παρέχουμε ό,τι χρειάζονται για την οnline παρουσία τους!

H συμφωνία αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι καταβάλλουμε διαρκή προσπάθεια να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι και να ενισχύουμε με σταθερά βήματα τη θέση μας στην ελληνική αγορά. Η ομάδα της Enartia υλοποιεί με επαγγελματισμό και πάθος αυτό το project.

Γιορτάζουμε και συνεχίζουμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και γεμάτοι σχέδια που στόχο έχουν να αποτελούμε τον καλύτερο σύμμαχο όσων θέλουν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα online” δήλωσε η Legal Counsel της Enartia, Ελπίδα Βαμβακά.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στη MultiHosting. Τους διαβεβαιώνουμε ότι αυτή η εξέλιξη είναι συνώνυμη με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και μοναδικής εξυπηρέτησης!   Η Enartia είναι ο πιο ισχυρός όμιλος της χώρας στον τομέα κατοχύρωσης domain και διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και όραμα.” δήλωσε ο Νίκος Δοϊρανλής της MultiHosting.

Media Enquiries
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Αγγελική Λογοθέτη, Marketing Communications Associate – 215 215 5000.

Σχετικά με τον όμιλο Enartia

Ο όμιλος Enartia, αποτελεί μέλος του ομίλου team.blue, και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 18 έτη. Στην Enartia ανήκει το Papaki, Νο1 καταχωρητής domain στην Ελλάδα και digital enabler, καθώς και η Top.Host που κατέχει ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά στο πεδίο της παροχής φιλοξενίας.

Σχετικά με τη MultiHosting

Η MultiHosting με έδρα τη Θεσσαλονίκη παρέχει υπηρεσίες domain και hosting. Με 19 χρόνια πορείας στην ελληνική αγορά προσφέρει υψηλής τεχνολογίας ψηφιακές λύσεις εξυπηρετώντας περισσότερους από 2.000 πελάτες.

Σχετικά με την team.blue

Η team.blue είναι ένας ηγετικός ευρωπαϊκός digital enabler για εταιρείες και επιχειρηματίες, που με ομάδα πάνω από 1.700 ανθρώπους, εξυπηρετεί στην Ευρώπη περισσότερους από 2.5 εκατομμύρια πελάτες. Στόχος της είναι να διαμορφώνει την τεχνολογία και να παρέχει ισχυρές ψηφιακές λύσεις για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα