Tuesday, April 16, 2024

MultiHosting: Δωρεάν Web Hosting σε ΜΚΟ

Good News

Αν θα έπρεπε να σας πούμε απλά τα νέα μας, θα λέγαμε μόνο πως στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της MultiHosting, προσφέρουμε για δύο έτη Δωρεάν Web Hosting σε ΜΚΟ.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα νέα μας.

Σε όλα αυτά τα χρόνια που επικοινωνούμε μαζί σας μέσα από το τεχνολογικό blog της MultiHosting, συνήθως σας ενημερώνουμε για κενά ασφαλείας, για βέλτιστες πρακτικές, προσφορές, εξαγορές εταιριών web hosting… και λίγο πιο σπάνια, για θέματα που αφορούν την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μας.

Είμαστε όμως μία τεχνολογική εταιρεία με όραμα, με αρχές, με ευθύνες απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και τον συνάνθρωπο μας, με ιδέες, με εταιρική κουλτούρα και συγκεκριμένη φιλοσοφία.

Αν θέλετε να μας γνωρίσετε καλύτερα, πρέπει να ξέρετε πως όλοι εμείς στη MultiHosting αντιλαμβανόμαστε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς μας και της αποστολής μας.

Πιστεύουμε πως οι μεγάλες ευκαιρίες να βοηθήσουμε τους άλλους μπορεί να έρχονται σπάνια στην ζωή του καθενός, αλλά οι μικρές ευκαιρίες μας περιβάλλουν καθημερινά και δεν πρέπει να μένουν αναξιοποίητες ή κρυμμένες στο συρτάρι ενός γραφείου.

Έτσι, λοιπόν, ενεργούμε. Γρήγορα, αποτελεσματικά, πρακτικά και με ειλικρίνεια.

Και θα σταθούμε στη λέξη ειλικρίνεια. Συχνά εκεί έξω, ότι ενέχει τη λέξη δωρεάν κρύβει «σημειώσεις». Δεν μας αρέσουν οι σημειώσεις. Δεν μας αρέσουν τα ψιλά γράμματα. Για αυτό, το πακέτο που προσφέρει δωρεάν web hosting σε MKO δεν έχει καμία κρυφή δέσμευση, καμία κρυφή χρεώση, δεν έχει ψιλά γράμματα.

Δημιουργήσαμε ένα επαγγελματικό πακέτο φιλοξενίας του οποίου τα χαρακτηριστικά είναι επιλεγμένα με περίσσια γενναιοδωρία, υπέρ του δέοντος ικανά να καλύψουν τις ανάγκες μίας Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης.

Επιλέξαμε το SSD Hosting γιατί, και για όσους δεν γνωρίζετε, αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα και πλήρη πακέτα φιλοξενίας, που καλύπτει αποδεδειγμένα την πλειοψηφία των απαιτητικών ιστοσελίδων που υπάρχουν στο διαδίκτυο, όπως portals και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Για να γίνει ακόμη πιο κατανοητή η διαφορά, σκεφθείτε πως μία σελίδα που φιλοξενείται σε SSD Server μπορεί να σερβίρει δεδομένα έως και 100 φορές πιο γρήγορα από τα συμβατικά πακέτα φιλοξενίας που κυκλοφορούν εκεί έξω (και που και εμείς θα μπορούσαμε να προσφέρουμε αλλά επιλέξαμε να αγνοήσουμε).

Θέλουμε καθημερινά να στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για να απαλύνει ο πόνος, να σβήσει η φτώχεια, να προστατευθεί το περιβάλλον. Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε με θέρμη όλες τις προσπάθειες που γίνονται από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο, γιατί πιστεύουμε ότι κανένας δεν πρέπει να είναι μόνος.

Είναι υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε αυτούς που βοηθούν και το κάνουμε με τον δικό μας πρωτότυπο τρόπο, συμβάλλοντας από την δική μας σκοπιά με όποιες μικρές μα σημαντικές δράσεις.

Σημαντικές για όσους παλεύουν, για αυτούς που μπορούν καθημερινά και αφιερώνονται στην στήριξη των συνανθρώπων τους και για τους οποίους τρέφουμε μεγάλο σεβασμό.

Σημαντικές για να αναδείξουν το έργο τους, για να επικοινωνήσουν τους στόχους τους.

Σημαντικές για να ζητήσουν και εκείνοι βοήθεια, να αναδείξουν προβλήματα, να φέρουν πιο κοντά τους ανθρώπους στους ανθρώπους.

Πιστεύουμε, λοιπόν, πως η βοήθεια κι η συνεισφορά πρέπει να είναι χωρίς σύνορα, χωρίς φραγμούς, όπως ακριβώς και το διαδίκτυο.

Και αναλαμβάνουμε με αυτό τον τρόπο το δικό μας μερίδιο συνεισφοράς προς τον συνάνθρωπο μας και το περιβάλλον.

Θεωρούμε πως η κληρονομιά που όλοι μας θα αφήσουμε πίσω μας θα πρέπει να είναι ένας καλύτερος και πιο χαρούμενος κόσμος, και εμείς θέλουμε να είμαστε μέρος αυτού του κόσμου.

Έτσι, η υπηρεσία Δωρεάν Web Hosting σε ΜΚΟ (Δωρέαν SSD Δelta Hosting) παρέχεται αποκλειστικά και μόνο σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς με σαφή προσανατολισμό στην συνεισφορά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Αν ανήκετε σε όσους την δικαιούνται, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να αποκτήσετε την δωρεάν υπηρεσία και…  καλώς ορίσατε στην οικογένεια μας.

 

Μετά τιμής και χαράς,
Η ομάδα της MultiHosting

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα