Thursday, April 25, 2024

MultiLabs.gr – Εναρξη λειτουργΙας

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας του MultiLabs.gr. Πρόκειται για την ιστοσελίδα που θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρεία μας, εκτός βέβαια του web hosting το οποίο θα παραμείνει ένα αυτόνομο τμήμα και θα συνεχίσει να στεγάζεται στο www.MultiHosting.gr, όπως άλλωστε συμβαίνει από το 2003.

Για ποιο λόγο όμως γεννήθηκε η ανάγκη δημιουργίας μιας ξεχωριστής ιστοσελίδας για κάποιες από της παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας?

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε σχετικό δελτίο τύπου, ο υπεύθυνος του τμήματος marketing, κ.Χρήστος Αθανασιάδης, “στόχος μας ήταν και παραμένει η δημιουργία αυτόνομων μονάδων που θα λειτουργούν τόσο ανεξάρτητα, όσο και συνεργατικά με τις άλλες μονάδες της εταιρείας μας. Έτσι, το multihosting.gr δεν θα “υπερφορτωθεί” με έναν όγκο πληροφοριών που θα είναι ενδεχομένως περιττές για τον πελάτη, τον συνεργάτη ή τον μεταπωλητή που το επισκέπτεται όλα αυτά τα χρόνια, αποκλειστικά για θέματα web hosting και domains”.

Στο MultiLabs.gr θα βρείτε:
Portfolio των έργων που έχουν αναπτυχθεί από τη Multihosting Παρουσίαση της φιλοσοφίας και των μεθόδων της εταιρείας μας στην ανάπτυξη εφαρμογών όπως: Web Applications (joomla, wordpress componets, modules κτλ.) Facebook applications Mobile applications Internet marketing Κατασκευή λογοτύπων αλλά και πλήρους εταιρικής παρουσίασης.

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ σε όλους! Αναμένουμε το feedback σας και κάθε σχόλιο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα