Saturday, April 20, 2024

Multihosting & 1H: Νεα στρατηγικη συνεργασια

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Η MultiHosting.gr, με μια νέα στρατηγική συνεργασία, εφάρμοσε την τεχνολογία 1H Software σε όλους τους Shared Hosting Servers!

Μετά από εκτεταμένες έρευνες, η Multihosting.gr εφάρμοσε με επιτυχία το λογισμικό 1H σε όλους τους shared hosting servers προκειμένου να πετύχει καλύτερη απόδοση, σταθερότητα και αξιοπιστία στους πελάτες της.

 

Η 1H, εταιρεία που δημιούργησε το λογισμικό εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού διαχείρισης server για παρόχους φιλοξενίας στο διαδίκτυο. Η MultiHosting εγκατέστησε τα δύο κορυφαία προϊόντα 1H στους server της: το Hive και το Guardian.

Το Hive, οργανώνει με τον πλέον άριστο τρόπο την συνύπαρξη πολλών πελατών στον ίδιο server (shared hosting), παρέχοντας στους shared hosting πελάτες αυτονομία παρόμοια με αυτή ενός Virtual Private Server, ενώ παράλληλα ελέγχει και ρυθμίζει την κατανάλωση των πόρων του συστήματος που κάνει κάθε χρήστης.

Το Guardian είναι ένα ιδιαίτερα γρήγορο σύστημα παρέμβασης και παρακολούθησης των Servers που μειώνει στο ελάχιστο τα downtimes και αυτοματοποιεί τη διαχείριση servers, παρεμβαίνοντας και λύνοντας άμεσα, τυχόν δυσλειτουργίες.

“Όλοι οι πελάτες της MultiHosting θα ωφεληθούν άμεσα από το λογισμικό 1H”, ανέφερε ο Τάσος Δασκαλόπουλος, System Administrator της Multihosting.

“Χάρη στο λογισμικό 1H οι servers μας θα προσφέρουν σταθερότερες υπηρεσίες ενώ παράλληλα θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών, όπως για παράδειγμα την πολλαπλή εφαρμογή διαφορετικών εκδόσεων Php ανά πελάτη! Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία και τη διαχείριση δεδομένων που έχουμε πλέον από όλους τους server μας, εργαλεία απολύτως απαραίτητα για την αποτελεσματική διαχείριση των Shared Hosting Servers της εταιρείας μας».

«Έχουμε δημιουργήσει προϊόντα 1H που να ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε παρόχου web hosting, έχουμε επίγνωση των προβλημάτων που συχνά παρουσιάζονται σε shared servers καθώς και της υπερφόρτωσης των HelpDesk συστημάτων σε περιπτώσεις διακοπής λειτουργίας. Το ευχάριστο είναι πως έχουμε την λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα και είμαστε ικανοποιημένοι που πλέον η MultiHosting εφαρμόζει τώρα αυτή την λύση!» δήλωσε η Marian Marinov, 1H software CEO.

Προηγούμενο άρθρο5 νεες παροχες ποιοτητας
Επόμενο άρθροGeotrust Anti-Malware Scan

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα