Ολοκληρωμενη Λυση E-shop

Οι συνθήκες που διαμορφώνονται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την επιχειρηματικότητα, μας οδηγούν σε ευρηματικές ιδέες και ολοκληρωμένες λύσεις! Με αυτό το δεδομένο, αναπτύξαμε μια εκτενή συνεργασία με το www.agoraseto.gr  και σας προσφέρουμε μια έτοιμη λύση eshop! Διαβάστε παρακάτω γιατί η πρόταση μας διαφέρει από κάθε άλλη παρόμοια πρόταση!

Η ολοκληρωμένη λύση που παρέχουμε θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά, να διευρύνετε σημαντικά το πελατολόγιο σας ή να δημιουργήσετε ένα νέο πελατολόγιο, μέσα από την πώληση 20.000+ επώνυμων προϊόντων. Δεν χρειάζεται ύπαρξη δική σας αποθήκης ή προαγορά προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχεται πλήρως έτοιμο, με όλα τα προϊόντα, με καθημερινή ενημέρωση τιμών, περιγραφών, διαθεσιμότητας των προϊόντων, με έτοιμες εφαρμογές για online αγορές των πελατών σας, με πιστωτικές κάρτες μέσω τράπεζας. 

Κυριολεκτικά, παρέχεται με το κλειδί στο χέρι! Και το πιο σημαντικό: Η παράδοση του έργου γίνεται σε 7 μόλις εργάσιμες ημέρες.

Διαβάστε αναλυτικά στο MultiLabs.gr, την εταιρική μονάδα της Multihosting για Web + Mobile Development.

Κατηγορία:MultiLabs

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ria T.

Αρθρογράφος: Ria T.

Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.