Friday, April 19, 2024

MustRadio.com νεο application σε Android & IOS από τη MultiLabs

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Κυκλοφόρησε από τη MultiLabs το νέο mobile application για το ειδησεογραφικό portal, MustRadio.com, το οποίο μαζεύει καθημερινά όλες τις ειδήσεις και τις σερβίρει μετά μουσικής!

Η MultiLabs, αποτελεί ένα αυτόνομο τμήμα της MultiHosting που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Mobile εφαρμογών. Έχει ήδη δημιουργήσει τα επιτυχημένα applications των PressAris.gr & BlueArena.gr, τα οποία κατά τους τελευταίους 3 μήνες έχουν δεχτεί πάνω από 5.000 downloads και περισσότερες από 100 εξαιρετικές κριτικές!

Το application του MustRadio.com κυκλοφόρησε αρχικά σε IOS και διατίθεται για δωρεάν εγκατάσταση σε iphone, ενώ από χθες βρίσκεται και στο Google Play Store, για να καλύψει όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν Android.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει όλες τις ειδήσεις της επικαιρότητας, δημοφιλή άρθρα, πρόσφατα άρθρα, gallery φωτογραφιών, λειτουργικότητα αναπαραγωγής video και φυσικά, διασύνδεση με όλα τα γνωστά social networks.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Χονδρογιάννης, υπεύθυνος του τμήματος Mobile Development της MultiLabs, “η εφαρμογή του MustRadio, σχεδιάστηκε με γνώμονα να διατηρηθούν τα χρώματα και το ύφος της ιστοσελίδας που πριν από ένα χρόνο κατασκευάστηκε από την εταιρεία μας. Σύντομα, στην επόμενη έκδοση της εφαρμογής, θα προστεθεί και η δυνατότητα αναπαραγωγής Streaming, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο Web Radio του Portal και οι χρήστες κινητών τηλεφώνων“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα