Thursday, April 18, 2024

Εξαγορα της 4Uhost απο τη MultiHosting

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Η MultiHosting, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού για συνεχή ανάπτυξη και εδραίωση στην κορυφή του επαγγελματικού webhosting, σε Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη, προχώρησε στην εξαγορά της 4Uhost.

Η 4Uhost, αποτελεί μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών webhosting & domains, σε Ευρωπαϊκά Datacenters, με Servers τελευταίας τεχνολογίας και με τη χρήση του δημοφιλούς control panel plesk.

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη συμφωνία εξαγοράς της 4Uhost”, δήλωσε ο διευθυντής της MultiHosting.
Οι φρέσκιες ιδέες των ανθρώπων της 4Uhost και το ευρύ πελατολόγιο της από όλη την Ευρώπη, σε συνδυασμό με την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία της MultiHosting από το 2003, θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στην ανάπτυξη της εταιρείας, εδραιώνοντας την στην κορυφή των παρόχων web hosting στην Ελλάδα και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια σημαντική παρουσία σε όλη την Ευρώπη”!

Η 4Uhost.com , θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα, ως μια αυτόνομη μονάδα της MultiHosting, διατηρώντας την υποδομή της και το πακέτο υπηρεσιών που παρέχει, εξυπηρετώντας τους ήδη υπάρχοντες και κάθε νέο πελάτη/συνεργάτη.

Σχετικά με τη MultiHosting
Η MultiHosting, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, από το 2003, αποτελεί μια σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών web-hosting, servers, vps, radio & video streaming, domains. Με λύσεις cloud hosting, με SSD Servers, με το Cpanel που αποτελεί το δημοφιλέστερο control panel της παγκόσμιας αγοράς, με τα ισχυρά Idera-backups, τους ταχύτατους Litespeed Servers αλλά κυρίως, με την επαγγελματική και ταχύτατη ανθρώπινη υποστήριξη από το τεχνικό τμήμα, η MultiHosting βρίσκεται στην κορυφή του σύγχρονου και επαγγελματικού hosting! 

Ιστοσελίδα: www.multihosting.gr
Email: info@multihosting.gr
Τηλ. Επικοινωνίας. 030.2310.867230 & 801.1001012

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα