Saturday, April 20, 2024

WebStocks.gr – Χρηματιστήριο Ιστοσελίδων

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Η MultiHosting, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού της για συνεχή δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών, ολοκλήρωσε μετά από εργασίες πολλών μηνών ένα συναρπαστικό browser game: Το χρηματιστήριο Ιστοσελίδων www.webstocks.gr 

Το παιχνίδι, αποτελεί μια (μερική) προσομοίωση χρηματιστηρίου. Η βασική διαφορά είναι πως στο παιχνίδι, ως μετοχές, συμμετέχουν όλες οι ελληνικές ιστοσελίδες.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου project” δήλωσε ο υπεύθυνος του τμήματος marketing της MultiHosting, Χ.Αθανασιάδης. «Ευελπιστούμε πως σύντομα θα αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς στο ελληνικό διαδίκτυο. Παράλληλα, εργαζόμαστε πυρετωδώς, για την έναρξη του παγκόσμιου χρηματιστηρίου ιστοσελίδων, καθώς επίσης για την προσθήκη εφαρμογών του παιχνιδιού, σε smart phones και facebook”.

 

Η έναρξη του χρηματιστηρίου ιστοσελίδων είναι στις 10 Σεπτεμβρίου 2014. Η εγγραφή επενδυτών γίνεται ήδη. Κάθε νέος επενδυτής, λαμβάνει 3.000 S€ (νόμισμα παιχνιδιού) τα οποία άμεσα μπορεί να επενδύσει, στις δημόσιες εγγραφές μετοχών που έχουν ήδη ανοίξει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα