Tuesday, April 23, 2024

Εμπλουτίστε το WordPress blog σας με το Jetpack

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Το WordPress είναι μια δωρεάν και ανοιχού κώδικα blogging πλατφόρμα πολύ επεκτάσιμη καθώς προσφέρει την δυνατότητα σε κάθε webmaster, πρωτάρη ή έμπειρο, να εμπλουτίσει τις δυνατότητες της ιστοσελίδας του, εύκολα, γρήγορα, και ως επί το πλείστον ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Για κάποιες από τις δυνατότητες που επιθυμείτε να εισάγετε στο blog σας θα βρείτε πολλές λύσεις με το ίδιο, περίπου, αποτέλεσμα. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια ιδιαίτερα plugins που δύσκολα θα βρείτε «ανταγωνιστή τους». Ένα από αυτά είναι το Jetpack.

Το Jetpack είναι μία δωρεάν υπηρεσία του WordPress που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο WordPress.com και να εγκαταστήσετε επιπλέον δυνατότητες στο self-hosted blog σας! Δεν παύει όμως να είναι και ένα plugin, που στην νεότερη έκδοση του WordPress (4.0) είναι διαθέσιμο άμεσα, χωρίς να χρειάζεται κάποιου είδους αναζήτηση ή εγκατάσταση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ενεργοποιήσετε. Κατά την ενεργοποίηση του Plugin θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με τον WordPress.com λογαριασμό σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν, ακόμη κι αν ποτέ δεν δημιουργήσετε κάποιο blog στην ιστοσελίδα τους.

Με την ενεργοποιήση θα αποκτήσετε στο admin panel του blog σας, ακριβώς κάτω από το Dashboard στο πλευρικό μενού, ένα νέο μενού με τίτλο Jetpack. Πλέον, έχετε αποκτήσει πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το Photon, ένα δωρέαν CDN (Content Delivery Network), ένα φιλικό προς τις φορητές συσκευές theme, ένα carousele για φωτογραφίες καθώς και ένα δωρεάν website monitor που σας ειδοποιεί αν τυχόν η ιστοσελίδα σας είναι down, και πολλά άλλα.

Κάθε μία από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες και δυνατότητες είναι απρόσκοπτες και ενσωματώνονται άμεσα και εύκολα στο δικό σας, self-hosted blog. Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Jetpack!

Η MultiHosting προσφέρει εξειδικευμένα πακέτα φιλοξενίας για το WordPress. Για μία ξέγνοιαστη εμπειρία φιλοξενίας του blog σας, παρακαλούμε δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας!
Προηγούμενο άρθροeCommerce: To Facebook Buy Button
Επόμενο άρθροTop Web Server Software για Dedicated Servers

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα