Saturday, April 20, 2024

Γνωριστε τους ανθρωπους της MultiHosting!

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Συνεχίζουμε την παρουσίαση των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τη Multihosting έτσι ώστε να μας γνωρίσετε λίγο πιο καλά, πέρα από τον -πολλές φορές- απρόσωπο τρόπο των tickets υποστήριξης ή ακόμη και του τηλεφώνου!

Μιλήσαμε με τον Αλέξανδρο, που είναι ο υπεύθυνος των Social Networks και του Blog της εταιρείας και του ζητήσαμε να απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις.

1. Όνομα :Γ. Αλέξανδρος

2. Θέση στην εταιρεία : SEO, WEB & Content Marketing 

3. Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα θέματα που φέρνουν οι πελάτες καθημερινά?
Χωρίς σημαντικές εξαιρέσεις, οι περισσότεροι αναγνώστες του blog της MultiHosting επιθυμούν να μάθουν πως θα εκμεταλλευθούν καλύτερα τα (δωρεάν) όπλα που τους προσφέρει το Διαδίκτυο ώστε να προωθήσουν όσο πιο σωστά γίνεται την επιχείρησή τους.

4. Ποια blogs/sites παρακολουθείς ώστε να είσαι… σε φόρμα στη δουλειά σου?
Στον τομέα του SEO, ως επί το πλείστον χρειάζεται κανείς να παρακολουθεί τα blogs των σημαντικότερων μηχανών αναζήτησης. Στον χώρο του Marketing, ωστόσο, τα πράγματα είναι αρκετά πιο περίπλοκα.

5. Ανέφερε κάποιες συμβουλές ή tips προς τους πελάτες μας που θα βελτιώσουν την εμπειρία τους με τη Multihosting.
Ένα λάθος που κάνει ο περισσότερος κόσμος που θέλει να ασχοληθεί με το Διαδίκτυο, τις ιστοσελίδες και το ηλεκτρονικό εμπόριο, είναι η πεποίθηση που 10λογου της επιτυχίας. Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί την επιτυχία, πόσο μάλλον αν κάποιος σκέφτεται «Θα κάνω ότι μου είπαν, και μετά θα περιμένω την επιτυχία». Χρειάζεται κόπος, από πλευράς σας, και διαρκής δουλειά. Αν δεν προτίθεστε να τροφοδοτείτε διαρκώς το εγχείρημά σας, η επιτυχία θα γίνει για εσάς ένα μακρινό και πολύ πιθανά άπιαστο, δυστυχώς, όνειρο. 

6. Αγαπημένη εμπειρία με πελάτη, μέχρι σήμερα.
Η δημιουργία σχέσης όπου καλείσαι να φέρεις κάτι εις πέρας, και σου δίνεται η απόλυτη ελευθερία να δημιουργήσεις γιατί έχεις έμπρακτα αποδείξει στον πελάτη σου πως όταν σε εμπιστεύεται βγαίνει κερδισμένος και με το παραπάνω. Έτσι λοιπόν, έχει ανεκτίμητη αξία το τηλεφώνημα εκείνο που λέει «Θέλω μια καμπάνια για να διαφημίσω το χ προϊόν μου», και ρωτάς «Πως το σκέφτεσαι;» για να λάβεις την απάντηση «Θέλω να το κάνεις όπως εσύ θεωρείς καλύτερο για την δουλειά μου, ξέρεις τα θέλω μου, τους στόχους μου, οπότε…. ανέλαβέ το».

7. Ποια είναι τα αγαπημένα σου sites στο διαδίκτυο όπου σου αρέσει να “σπαταλάς” τον ελεύθερο χρόνο σου?
Οι δικές μου ιστοσελίδες! (γέλια)

8. Τι είναι αυτό που σου δίνει κίνητρο στη ζωή σου?
Είστε σίγουροι πως θέλετε να το αναλύσουμε; (γέλια! ξανά!)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα