Friday, April 26, 2024

Web Design: Σημαντικά ερευνητικά ευρήματα που πρέπει να ξέρετε

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Στη MultiHosting βρισκόμαστε στο χώρο από το 2003, και με την εμπειρία μας στο Web Development σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, σας δίνουμε μερικές συμβουλές για το στήσιμο και τη αισθητική της ιστοσελίδας σας. 
 
Ο σχεδιασμός αποτελεί καθοριστικό παράγοντα κλειδί για το χτίσιμο της εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Ένας κακός σχεδιασμός (θορυβώδης σχέδιο, μικρά γράμματα, πάρα πολύ κείμενο) δεν βοηθά τους χρήστες να επισκεφθούν και να ψαχουλέψουν την ιστοσελίδα σας.

#1 Η διάταξη σε μια ιστοσελίδα (κενά και διάταξη των επικεφαλίδων, εσοχή, και σχήματα) δεν μπορεί να επηρεάσει την απόδοση σε μετρήσιμο βαθμό, αλλά κάνει πιο ικανοποιητική την επιρροή.

#2 Οι  Μπλε σύνδεσμοι είναι πιο εύκολο οι χρήστες να κάνουν κλικ σε σχέση με τους μαύρους, ακόμα και αν μαύροι έχουν υψηλότερη οπτική αντίθεση και είναι πιο εύκολο να δούμε. 

#3 Η αποδοχή και η επίδραση των χρηστών ενισχύεται με τις κινούμενες εικόνες.

#4 Η χρήση του κενού μεταξύ των παραγράφων και στα αριστερά και δεξιά περιθώρια αυξάνει την κατανόηση σχεδόν 20%.

#5 Ένα κείμενο με 95 χαρακτήρες ανά γραμμή διαβάζεται πολύ πιο γρήγορα από ό, τι μικρότερα μήκη γραμμής. Ωστόσο, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές ως προς την κατανόηση, την προτίμηση, ή την συνολική ικανοποίηση, ανεξάρτητα από το μήκος της γραμμής.

#6 Σε χώρους με σαφείς ετικέτες και εμφανής επιλογές πλοήγησης, οι χρήστες τείνουν να περιηγηθούν αντί απλά να αναζητήσουν κάτι συγκεκριμένο. Η αναζήτηση δεν είναι ταχύτερη από την περιήγηση σε αυτό το πλαίσιο.

 
Το άρθρο συνεχίζεται… το δεύτερο μέρος του θα δημοσιευτεί αύριο, το οποίο θα σχετίζεται με τα χρώματα και πως αυτά επηρεάζουν στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδα σας. 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα