Friday, March 29, 2024

H MultiHosting στηρίζει τους ελληνικούς διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Πριν δύο μήνες, περίπου, στο εσωτερικό της MultiHosting κινούμασταν σε ρυθμούς γοργούς, προετοιμάζοντας τον επερχόμενο μήνα Απρίλιο. Ή αλλιώς τον «ραδιοφωνικό μήνα», όπως χαριτολογώντας τον βαφτίσαμε σε meeting που αφορούσαν τον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας.

Στις αρχές του Απριλίου ξεκινήσαμε έμπρακτα να σας αποδεικνύουμε πόσο πολύ πιστεύουμε στο ελληνικό διαδικτυακό ραδιόφωνο, στηρίζοντας τις προσπάθειές σας με μία μείωση της τάξης του 50% των τιμών μας για όλο τον μήνα.

Και η αρωγή μας στις προσπάθειές σας, δεν θα σταματήσει εδώ. Η MultiHosting, από την ισχυρή θέση του ηγέτη της αγοράς στον χώρο του streaming, προσφέρει πλέον σε όλους όσους προβούν σε παραγγελία 12μηνου, 24μηνου ή 36μηνου πακέτου Radio Streaming, από 64 kbps για 100 ακροατές και πάνω:

  1. Δωρεάν την κατασκευή της ιστοσελίδας του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σας σταθμού.
  2. Δωρεάν την καταχώρηση του web radio σας στην ραδιοφωνική πύλη MultiRadio.gr

Εσείς απλά θα πρέπει να μας υποδείξετε κάποια ιστοσελίδα που θεωρείτε ελκυστική (ή κάποια με την οποία δεν θα θέλατε να μοιάζει η δική σας σελίδα), θα μας αποστείλετε το λογότυπό σας, και το ολοκαίνουριο website σας θα είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό σε 2 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Αντί επιλόγου, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι η MultiHosting δεν είναι απλά μία κορυφαία εταιρεία στον χώρο της. Είναι ταυτόχρονα εκείνη η εταιρεία που επενδύει πάνω στους καταναλωτές που την εμπιστεύονται, βοηθώντας κάθε έναν ξεχωριστά να «χτίσει» στο Διαδίκτυο με όπλα του την τεχνογνωσία μας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Και η επένδυσή μας σε εσάς, αποδίδει καθημερινά. Σας ευχαριστούμε, για άλλη μία φορά, για την εμπιστοσύνη σας η οποία μας τιμά και μας καθιστά ακόμη πιο ισχυρούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα