Wednesday, April 24, 2024

Αδιάλειπτη λειτουργία υπηρεσιών Web Hosting

Good News

Αγαπητοί συνεργάτες,

Διανύουμε ίσως την πιο κρίσιμη περίοδο στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας και αυτό το κατανοούμε απόλυτα στη MultiHosting.

Σε όσες περιπτώσεις παρουσιάστηκαν προβλήματα πληρωμής για την ανανέωση συνδρομών web hosting, έχουμε ήδη φροντίσει να δώσουμε παράταση χρόνου ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των ιστοσελίδων σας. Εάν η φιλοξενία της δικής σας ιστοσελίδας λήγει έως την Παρασκευή 10 Ιουλίου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα προκειμένου το τμήμα λογαριασμών να παρατείνει την ημερομηνία λήξης.

Θέλουμε ακόμη να σας ενημερώσουμε ότι από την πλευρά της εταιρείας μας έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση των πληρωμών των συνεργαζόμενων Datacenters σε Γερμανία και Λουξεμβούργο, καθώς επίσης και οι πληρωμές των προμηθευτών των διαφόρων λογισμικών που χρησιμοποιούνται στην υποδομή μας (λογισμικά backups, monitoring, antimalware κτλ).

Η ιδιαίτερα δυσάρεστη αυτή συγκυρία, όπως αποτυπώθηκε σήμερα και στην τηλεοπτική εκπομπή του Star “Live U”, έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα τόσο στον κλάδο του Web Hosting στην Ελλάδα όσο και σε ιστοσελίδες που φιλοξενούνται απευθείας σε παρόχους του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να γίνεται καθημερινά διακοπή λειτουργίας δεκάδων ιστοσελίδων, λόγω αδυναμίας αποστολής εμβάσματος στο εξωτερικό.

Σας καλούμε να μεταφέρετε άμεσα στη MultiHosting τη φιλοξενία ιστοσελίδων που έχετε σε άλλους παρόχους. Το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας μπορεί να αναλάβει δωρεάν τη μεταφορά, χωρίς downtime. Με το εκπτωτικό κουπόνι « SUM2015 » θα λάβετε για κάθε νέα παραγγελία, επιπλέον έκπτωση 30% από τις αναγραφόμενες τιμές. Παράλληλα, σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να διερευνήσουμε τον τρόπο και χρόνο πληρωμής που σας διευκολύνει σε αυτή τη χρονική συγκυρία.

Καλή δύναμη σε όλους και ευχές για ταχύτατη ομαλοποίηση της κατάστασης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα