Friday, April 19, 2024

Twitter: Βρείτε τον επόμενο πελάτη σας

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Οι followers μετράνε – μοιράζονται το περιεχόμενό σας, κάνουν αγορές και προβαίνουν σε άλλες κινήσεις που βοηθούν την επιχείρησή σας. Το Twitter προτείνει ορισμένα χρήσιμα tips με σκοπό να «τραβήξετε» νέους ακόλουθους και να έρθετε πιο κοντά με την ήδη υπάρχουσα κοινότητά σας

  1. Προσθέστε ένα Follow button στην ιστοσελίδα σας: Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε τους πελάτες σας να παρακολουθούν με ευκολία τις ανακοινώσεις σας, τα νέα προϊόντα σας ή ακόμη και να έρθουν σε επαφή μαζί σας.
  2. @Username: Προσθέτε το @username σας οπουδήποτε συμπεριλαμβάνονται στοιχεία επικοινωνίας όπως οι εταιρικές σας κάρτες, η επιγραφή της επιχείρησής σας, κ.α. Είναι ένας επιπλέον τρόπος επικοινωνίας με όσους ήδη δείχνουν ενδιαφέρον στην επιχείρησή σας.
  3. Δημοσιεύστε φωτογραφίες: Μια εικόνα αξίζει όσο…. χίλιοι χαρακτήρες! Σύμφωνα με το Twitter, οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Twitter μπορούν να τύχουν διπλάσιου engagement σε σύγκριση με το απλό tweet των 140 χαρακτήρων. Χρησιμοποιήστε τις φωτογραφίες όπου κρίνετε απαραίτητο για να μεταδώσετε το μήνυμά σας σε όσους σας ακολουθούν.
  4. Ξεκινήστε συζητήσεις θέτοντας ανοικτού τύπου ερωτήσεις: Για παράδειγμα, ρωτήστε ποια προϊόντα τους αρέσουν περισσότερο ή απλά τι σκοπεύουν να κάνουν για αυτό το Σαββατοκύριακο. Βεβαιωθείτε, ωστόσο, ότι θα απαντήσετε θετικά στις σχετικές αποκρίσεις των χρηστών.
  5. «Μπείτε» στις στιγμές που μετρούν: Συμπεριλάβετε διακοπές, εκθέσεις, συνέδρια και άλλα σχετικά events στο ημερολόγιό σας. Μιλώντας για τις στιγμές αυτές και τις εμπειρίες σας μπορείτε να δημιουργήσετε ευκαιρίες επικοινωνίας με τους ακολούθους σας.

 

Εσείς; Έχετε να μοιραστείτε μαζί μας κάποιο σχετικό tip; Περιμένουμε τις απόψεις στα σχόλια! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα