Wednesday, April 24, 2024

Νέα έκδοση Joomla! 3.4.5

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Διαθέσιμη είναι από τις 22 Οκτωβρίου η νέα έκδοση του Joomla!, Joomla! 3.4.5. Η αναβάθμιση του δημοφιλούς Content Management System αντιμετωπίζει κυρίως ένα κρίσιμο κενό ασφαλείας, κατά συνέπεια συνιστούμε σε όλους την άμεση ενημέρωση των ιστοσελίδων σας που βασίζονται στο Joomla!. Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη αναβάθμιση επιλύει μόνο θέματα ασφαλείας και δεν επιφέρει καμία αλλαγή στις λειτουργίες του λογισμικού συγκριτικά με την προγενέστερη έκδοση με διακριτικό αριθμό 3.4.4. 

Πιο αναλυτικά επιδιορθώνονται: ένα κρίσιμο κενό ασφαλείας που επιτρέπει SQL Injections και επηρεάζει τις εκδόσεις Joomla 3.2 έως 3.4.4, ένα κενό ασφαλείας που επιτρέπει «παραβιάσεις» του ACL και επηρεάζει τις εκδόσεις Joomla 3.2 έως 3.4.4 και τέλος ένα κενό ασφαλείας που επιτρέπει «παραβιάσεις» του ACL και επηρεάζει τις εκδόσεις Joomla 3.0 έως 3.4.4.

Όπως πάντα, οι πελάτες της MultiHosting που επιλέξουν να εγκαταστήσουν το Joomla!, μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς καθώς η υπηρεσία μας Installatron είναι πάντοτε ενημερωμένη με την πλέον πρόσφατη έκδοση! Το Installatron είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας από Multi_small και μεγαλύτερα.

 

Smooth updating! 😉

Προηγούμενο άρθροJoomla VS WordPress
Επόμενο άρθροΚαρδιές στο #Twitter!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα