Thursday, April 25, 2024

Καρδιές στο #Twitter!

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Με μία απλή φράση, οι ιθύνοντες του Twitter ανακοίνωσαν μία μεγάλη αλλαγή στα πλαίσια του κοινωνικού δικτύου, αλλαγή η οποία μένει να δείξει τον αντίκτυπο που θα επιφέρει στο engagement με τον τελικό χρήστη. Ο λόγος; Οι … καρδιές! Το Twitter αλλάζει το εικονίδιο των αγαπημένων, το παλιό, κλασσικό αστεράκι καθώς και την φιλοσοφία πίσω από τα αγαπημένα tweets. Την θέση του παίρνει το εικονίδιο της καρδιάς και η φράση Like, καθιστώντας την λειτουργία… κάτι μεταξύ Facebook και Instagram. 

«Θέλουμε να κάνουμε το Twitter πιο εύκολο και πιο ανταποδωτικό στην χρήση του, και γνωρίζουμε ότι το αστέρι προκαλούσε σε ορισμένες σύγχιση στον τελικό χρήστη, ειδικά στους νέους χρήστες της υπηρεσίας. Μπορεί να σας αρέσουν πολλά πράγματα, αλλά λίγα είναι αγαπημένα. Η καρδιά, εν αντιθέση, είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο που υπάρχει σε όλες τις γλώσσες, σε κάθε κουλτούρα. Είναι πιο εκφραστική και επιτρέπει στους ανθρώπους να συνδέονται πιο εύκολα. Και στα tests μας, μάθαμε ότι οι άνθρωποι την λάτρεψαν.», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Twitter. 

Ξεκινώντας απο σήμερα, θα δείτε τις καρδιές στο Twitter για iOS και Android, στο Twitter.com, στα TweetDeck και Twitter για Windows 10, στα Tweets που έχουν ενσωματωθεί οπουδήποτε στο διαδίκτυο, στην εφαρμογή του Vine για Android καθώς και στην ιστοσελίδα του Vine. Σύντομα θα ενσωματωθούνε στην εφαρμογή του Vine για iOS και στην εφαρμογή Twitter για Mac.

Περιμένουμε στα σχόλια την άποψή σας καθώς και τον αντίκτυπο που είχε στην social πολιτική της επιχειρήσης σας, του προσωπικού σας blog ή… στην εμπειρία σας με το Twitter. 

 
Προηγούμενο άρθροΝέα έκδοση Joomla! 3.4.5
Επόμενο άρθροΗ πρώτη επαφή με τον πελάτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα