Friday, April 19, 2024

Γιατί να επιλέξετε πακέτο φιλοξενίας με LiteSpeed Web Server

Good News

Vasia S.
Vasia S.
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Ο LiteSpeed Web Server αυξάνει εντυπωσιακά τις επιδόσεις στη φιλοξενία ιστοσελίδων και προσφέρει σε όλες σχεδόν τις web εφαρμογές και στο στατικό τους περιεχόμενο, υψηλές ταχύτητες! Στη Multihosting ενσωματώσαμε το Litespeed σε επιλεγμένους Servers, τελευταίας τεχνολογίας. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν επιλέγοντας ένα πακέτο φιλοξενίας LiteSpeed WebServer.

Ο LiteSpeed Web Server αντικαθιστά τον Apache προσφέροντας ασύγκριτα πλεονεκτήματα και νέα χαρακτηριστικά. Μερικά από τα πλεονεκτήματα του είναι:

  1. Βελτιωμένη Απόδοση και Ασφάλεια.
  2. Έως 6 φορές υψηλότερες ταχύτητες συγκριτικά με τους συνηθισμένους Apache Servers που κυλοφορούν στην αγορά.
  3. Περισσότερο από 50% ταχύτερη απόδοση PHP έναντι της mod_php και αρκετά καλύτερη  έναντι του suphp και phpsuexec.
  4. Υποστηρίζει πολλαπλές εκδόσεις PHP χωρίς τα προβλήματα και τους συμβιβασμούς του Apache.
  5. Ελάχιστη μείωση της απόδοσης όταν είναι ενεργοποιημένο το htaccess override χωρίς να επηρεάζεται από το επίπεδο του directory hierarchy.
  6. Πολύ πιο αποδοτικό rewrite engine, ειδικά για rewrite rules διαμορφωμένα μέσα στο αρχείο .htaccess.
  7. Πολύ πιο αποδοτικός στα αιτήματα και με filtering engine που πετυχαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια με πολύ μικρό κόστος στις επιδόσεις.
  8. Πολύ καλύτερη ασφάλεια με ενσωματωμένη προστασία (D)DoS, έλεγχο κατανάλωσης bandwidth (throttling) , όρια σύνδεσης ανά IP (connection limits per IP) και όρια αιτήσεων σύνδεσης ανά IP (per IP request rate throttling).
  9. Σταθερότητα.

Ο LiteSpeed Web Server δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης ξαφνικής μεγάλης κίνησης (traffic spikes) τόσο με το εξαιρετικό caching των αρχείων που πραγματοποιεί όσο και με την εξαιρετική διαχείριση των πόρων του server. Παράλληλα διατηρεί τη πλήρη συμβατότητα με τον Apache και τις ρυθμίσεις του.

Συνιστούμε θερμά τον Litespeed για portals, forums, ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, μεγάλα blogs και sites με μεγάλο όγκο φωτογραφιών.

Εάν η σελίδα σας είναι απαιτητική ή εάν φορτώνει αργά  επιλέξετε ένα πακέτο φιλοξενίας σε LiteSpeed Web Server. πατήστε εδώ για να επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα πακέτα της MultiHosting.

litespeed2litespeed3litespeed4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα