Thursday, April 25, 2024

Λάθος Πάροχος Web Hosting και Επιπτώσεις

Good News

Vasia S.
Vasia S.
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Η φιλοξενία που θα επιλέξετε για την ιστοσελίδα σας θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στις επιδόσεις και την επιτυχία του διαδικτυακού σας τόπου. Η επιλογή του σωστού Παρόχου είναι αναπόσπαστο μέρος της δημιουργίας ενός διαδικτυακού τόπου και συμβάλλει στην θετική εικόνα που θα αντικρίσει ο επισκέπτης μόλις αντικρίσει την ιστοσελίδα σας.

Οι άνθρωποι που έρχονται στην ιστοσελίδα σας περιμένουν να τρέξει σωστά. Η απόφαση τους να εγγραφούν ή να κάνουν μία αγορά εξαρτάται κυρίως από το εάν η ιστοσελίδα τρέχει όπως θα έπρεπε.

Αν και ο αισθητικός σχεδιασμός και ένα σπουδαίο domain είναι επίσης σημαντικές πτυχές της Online παρουσία σας, μην κάνετε το λάθος να επικεντρώνεστε αποκλειστικά σε αυτά και μόνο.

Το να προσφέρετε μία θετική και ευχάριστη εμπειρία στον χρήστη, έχει τεράστια αξία. Αντιθέτως, παρέχοντας μια κακή εμπειρία στους πελάτες σας λόγω κακής επιλογής web hosting μπορεί να προκληθεί τεράστια ζημιά στην επιχείρηση σας.

Η επιλογή του λάθους παρόχου φιλοξενίας μπορεί να ζημιώσει την επιχείρηση σας. Αναρωτιέστε πως; Δείτε παρακάτω…

1. Οι πιθανοί πελάτες είναι ανυπόμονοι και φεύγουν.

Έρευνες δείχνουν ότι οι χρήστες περιμένουν κατά μέσο όρο 6 δευτερόλεπτα για μία ιστοσελίδα και εάν δεν ανταποκριθεί αποχωρούν πηγαίνοντας σε ιστοσελίδες ίδιου περιοχομένου με την δική σας.Ιστοσελίδες με εικόνες και βίντεο χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φορτώσουν γι’ αυτό θα πρέπει να φιλοξενούνται σε Servers SSD νέας τεχνολογίας.

 

2. Ιστοσελίδες ευάλωτες σε διαδικτυακές απειλές.
 
Ακόμα και οι πιο ασφαλείς ιστοσελίδες μπορούν να δεχτούν επίθεση από χάκερ. Σε αυτή την περίπτωση ο πάροχος web hosting πρέπει να σας βοηθήσει να το αντιμετωπίσετε. Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τις πολιτικές του παρόχου σας σχετικά με την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας και τι θα συμβεί σε περίπτωση που οι πληροφορίες της ιστοσελίδας σας βρίσκονται σε κίνδυνο.
 
3. Κυρώσεις στην ταξινόμηση αναζήτησης.
 
Κακοί πάροχοι φιλοξενίας έχουν χαμηλό ποσοστό uptime, που σημαίνει πως οι Servers είναι συχνά κάτω με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται οι ιστοσελίδες σας ή και να αργούν να φορτώσουν. Οι μηχανές αναζήτησης λαμβάνουν υπόψη την παραπάνω πληροφορία με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα σαςνα είναι χαμηλά σε κατάταξη.
 

4. Πρόβλημα σε Ώρες αιχμής.

Μόλις έχετε ξεκινήσει μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια, social media καμπάνια, post στο blog σας, και πιθανόν οδηγείτε πολύ μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας από το συνηθισμένο. Επιλέγοντας λάθος web hosting η ιστοσελίδα σας δεν θα μπορεί να διαχειριστεί την τόσο μεγάλη εισροή και θα πέσει. Η χαμηλή ποιότητα θα ενοχλήσει τους επισκέπτες σας διώχνοντας τους από την ιστοσελίδα σας.Βέβαια, το παραπάνω πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και στους καλύτερους παρόχους, απλά εφόσον αναμένετε να αυξηθεί ραγδαία η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, καλό θα ήταν να το συζητήσετε με τον πάροχο σας για να οδηγηθείτε στο κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας.

 

Εμείς για όλα τα παραπάνω έχουμε λύσεις καθώς είμαστε η μοναδική εταιρεία web hosting στην Ελλάδα που παρέχουμε το πλέον ισχυρό σύστημα backup της παγκόσμιας αγοράς: το Idera.
Διατηρούμε backups των αρχείων και των βάσεων δεδομένων της ιστοσελίδας σας, για 1 μήνα. Επιπλέον, παρέχουμε το Disaster Recovery Plan, δηλαδή, backups των….backups, σε διαφορετικό Datacenter, σε άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα (Λουξεμβούργο). Έτσι, τα αρχεία σας, παραμένουν ασφαλή, ακόμη και στις πιο ακραίες καταστροφές!
Επιπλέον σας εγγυώμαστε 99,9% Uptime Server.

Τέλος, Από το 2012, η MultiHosting ακολουθώντας τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς στο Web Hosting Industry, ενσωμάτωσε στην υποδομή της SSD Servers, νέας τεχνολογίας. Οι μηχανές αναζήτησης και κυρίως η Google, με τις πρόσφατες αλλαγές στον αλγόριθμο της, πλέον αξιολογεί πολύ καλύτερα, ιστοσελίδες που φορτώνουν γρήγορα. Με τους SSD Servers, τα δεδομένα επεξεργάζονται ταχύτερα, με αποτέλεσμα έως 50% πιο γρήγορο άνοιγμα της σελίδας σας. Επιπλέον, οι νέας τεχνολογίας Servers, παρέχουν μεγαλύτερη σταθερότητα και αξιοπιστία, ακόμη και σε ώρες αιχμής, με Server Load. Δείτε τα SSD Πακέτα μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα