Friday, March 29, 2024

Καλώς ήρθατε στην νέα περιοχή πελατών της MultiHosting

Good News

Vasia S.
Vasia S.
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Με πρωταρχικό στόχο, την διαρκή βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών μας αποφασίσαμε να ανανεώσουμε την περιοχή πελατών μας. Με πολύ…brainstorming και με τη βοήθεια των δικών σας feedback, ολοκληρώσαμε μια σειρά από αισθητικές και λειτουργικές αλλαγές. Πλέον, η περιοχή του λογαριασμού σας θεωρούμε πως είναι πολύ πιο user-friendly, σύγχρονη, trendy!

2

Φέραμε το Cpanel μέσα στον λογαριασμό σας! Για παράδειγμα, πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τις βάσεις δεδομένων σας (δημιουργία νέας βάσης, προσθήκη χρήστη κτλ.)

3

Έπειτα, μπορείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό email, καθώς και να επεξεργαστείτε τους ήδη υπάρχοντες σε μόλις λίγα απλά βήματα.

4

Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε addon domains, domain aliases καθώς και να τα επεξεργαστείτε.

Αλλαγές προκειμένου να βελτιώσουμε την εμπειρία του χρήστη, έγιναν και σε άλλες Υπηρεσίες όπως αυτής των Dedicated Servers, όπου πλέον μπορείτε μέσα από ένα απλό και εύχρηστο control panel, να διαχειριστείτε λειτουργίες του server (reboot)

Οι παραπάνω ήταν κάποιες από τις σημαντικότερες αλλαγές που επήλθαν στην Περιοχή πελατών.
Στη πορεία, θα αναρτηθούν αναλυτικά άρθρα στην βιβλιοθήκη της MultiHosting αναφορικά με τις νέες επιλογές.

Δώστε μας το feedback σας!
Με σκοπό να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία, ζητάμε από εσάς τυχόν παρατηρήσεις, αλλαγές, τι σας αρέσει αλλά κυρίως τι δεν σας αρέσει και δεν είναι πρακτικό.

Κράτα το

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα