Thursday, April 25, 2024

Litespeed Cache Plugin για WordPress

Good News

Vasia S.
Vasia S.
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Το καλύτερο ίσως χαρακτηριστικό του LiteSpeed Web Server είναι οι εξαιρετικές δυνατότητες που δίνει στο τομέα του caching. Ωστόσο σε πολλές δυναμικές σελίδες η λειτουργία αυτή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ιδιαίτερα αν οι δυναμικές σελίδες σας έχουν επίθεμα “.html,.htm” που παραπέμπουν σε στατικές ή σε περιπτώσεις χρήσης προσθέτων με πολλά δυναμικά στοιχεία π.χ. woocommerce.

Το LiteSpeed Cache Plugin είναι ένα πρόσθετο που προτείνουμε να έχετε εγκατεστημένο όταν χρησιμοποιείτε το wordpress στο litespeed hosting πακέτο σας. Είναι δωρεάν και Open-Source με τακτικές αναβαθμίσεις και πολλές δυνατότητες για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το litespeed hosting.

Οι λειτουργίες του περιλαμβάνουν την αυτόματη δημιουργία cache που μειώνει δραματικά τον χρόνο φόρτωσης των σελίδων αλλά κυρίως την έξυπνη διαχείρισή της ώστε αυτή να αφαιρείται όταν το περιεχόμενο σας ανανεωθεί ή όταν συμβεί κάποια συνθήκη π.χ ενημέρωση καλαθιού. Επίσης υποστηρίζει την εξαίρεση από το cache για γνωστούς χρήστες (προτείνουμε θερμά να το ενεργοποιήσετε) αλλά και ανά κατηγορία ή tag.

Τέλος μέχρι και πρόσφατα δεν έχουν αναφερθεί ασυμβατότητες με γνωστά πρόσθετα και η τρέχουσα έκδοση είναι συμβατή με τη τελευταία του WordPress.

Για να το εγκαταστήσετε αναζητήστε “litespeed-cache” μέσα από το wp-admin στην ενότητα Plugins ή κατεβάστε το από την επίσημη ιστοσελίδα του https://el.wordpress.org/plugins/litespeed-cache/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα