Thursday, March 28, 2024

Black Friday… Ready!

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, η γνωστή πλέον σε όλους Black Friday είναι προ των πυλών. Παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα είναι η μέρα που οι καταναλωτές απολαμβάνουν αγορές προϊόντων και υπηρεσιών σε μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

Multihosting & Ηλεκτρονικά Καταστήματα (E-shops)

Η Multihosting πιστή στο ραντεβού της όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, στηρίζει έμπρακτα όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που φιλοξενεί, τα οποία θα είναι εκεί για να προσφέρουν στους πελάτες τους μοναδικές προσφορές.

Διαφημιστικές καμπάνιες και προωθητικές ενέργειες θα δρομολογήσουν έναν τεράστιο όγκο επισκεπτών στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Οι υποδομές και το προσωπικό της Multihosting είναι έτοιμα και εκείνο το τριήμερο να παρέχουν άμεση και ποιοτική υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας που διατηρούν ηλεκτρονικό κατάστημα και θα χρειαστούν την βοήθειά μας.

Τι μπορείτε να κάνετε εσείς

Να όμως και μερικά πράγματα που πρέπει να φροντίσετε εσείς εκ των προτέρων για να διασφαλίσετε απρόσκοπτη και ποιοτική εμπειρία στους πελάτες σας:

  • Ελέγξτε τα χαρακτηριστικά της υποδομής σας (πακέτο φιλοξενίας) και σιγουρευτείτε ότι το τρέχον πακέτο μπορεί να καλύψει μια απότομη αύξηση των επισκεπτών.
  • Σιγουρευτείτε ότι διάφορα πρόσθετα (addons) του λογισμικού της ιστοσελίδας σας είναι ενημερωμένα και δεν θα προκαλέσουν δυσλειτουργία στην απότομη αύξηση της κίνησης.
  • Σχεδιάζετε να κάνετε μια έκτακτη διαφημιστική εκστρατεία που θα επιφέρει απότομη και τεράστια αύξηση των hits στην σελίδα σας; Ενημερώστε μας για να σας κατευθύνουμε με τις κατάλληλες λύσεις για την υποδομή σας εκείνο το τριήμερο.

Όντας έτοιμοι, μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών σας! Είμαστε έτοιμοι, είμαστε δίπλα σας! Καλές πωλήσεις!

Προηγούμενο άρθροGoogle My Business: σύντομος οδηγός
Επόμενο άρθροChristmas Offers by Multihosting

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα