Thursday, April 25, 2024

Domain Resellers: Προνομιακή έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες

Good News

Ένα από τα πρώτα slogan που υιοθετήσαμε στη MultiHosting ήταν η εξής φράση: «Ο δικός σας συνεργάτης στις υπηρεσίες του Διαδικτύου».

Είναι μία φιλοσοφία την οποία ακόμη και σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά, συνεχίζουμε να πρεσβεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Μία σχέση συνεργασίας, λοιπόν, δεν έχει στόχο μόνο το κέρδος της μίας πλευράς ή της άλλης πλευράς.

Με αυτή την κοινή παραδοχή κατά νου, πλαισιώνουμε τον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας με κινήσεις που θα βοηθήσουν αρχικά όλους εσάς να δημιουργήσετε καθημερινά ευκαιρίες κερδοφορίας.

Domain Resellers: Έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες

Όσοι από εσάς ανήκετε στην κατηγορία των μεταπωλητών domain, ενδεχόμενα ήδη λαμβάνετε κάποιες εκπτώσεις στις αγορές και/ή ανανεώσεις σας από τον εκάστοτε καταχωρητή με τον οποίο συνεργάζεστε.

Σε αντίθεση, λοιπόν, με τη συντριπτική πλειοψηφία καταχωρητών domains, σας προσφέρουμε αυτόματα έκπτωση συνεργάτη, όχι μόνο στην ανανέωση των domains που διατηρείτε, αλλά στο σύνολο των υπηρεσιών που επιλέγετε να έχετε στην εταιρεία μας, όπως Web Hosting, Reseller Hosting, Dedicated Servers, SSL Certificates, κ.τλ.).

Προσφέρουμε διαφορετικά επίπεδα συνεργασίας με διαφορετικές ανταμοιβές και εκπτώσεις ανάλογα με τον αριθμό των domains που έχετε.

Επιπρόσθετα, για όσους από εσάς έχετε περισσότερα από 20 domains, σας παρέχουμε το plugin γεφύρωσης δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να έχετε ήδη ενεργή άδεια WHMCS.

Παρέχουμε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, χρεώσεις ξεκάθαρες και έντιμες χωρίς «ψιλά γράμματα και κρυφά κόστη» και με καμάρι τονίζουμε πως είμαστε από τους ελάχιστους παρόχους υπηρεσιών Web Hosting με ξεχωριστό τμήμα υποστήριξης αποκλειστικά για domains!

Για να δείτε τις τιμές και τις εκπτώσεις που δικαιούστε ανάλογα με τον αριθμό των domains σας, επισκεφθείτε το landing page για τους domain resellers στην ιστοσελίδα μας.

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Προηγούμενο άρθροΓιατί το e-shop μου είναι αργό;
Επόμενο άρθροΤι είναι τα cron jobs;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα