Saturday, April 20, 2024

Litespeed Hosting: Η Φιλοξενία ιστοσελίδων που αγαπά η Google

Good News

Ήρθε στη MultiHosting, το SSD-Litespeed Hosting – το απόλυτο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων που θα ικανοποιήσει και τις πλέον απαιτητικές ιστοσελίδες, προσφέροντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία hosting!

Με εμπειρία στο Web Hosting από το 2003 και με την τεχνογνωσία της ομάδας μας, δημιουργήσαμε ένα εξαιρετικό Setup, σε ειδικά βελτιστοποιημένους SSD NVME Servers, με την ταχύτητα του Litespeed και την ασφάλεια του Imunify 360.

Πρόκειται για το πλέον ποιοτικό setup, στο shared hosting…..

Ένας Litespeed Web Server είναι 78x πιο γρήγορος από τον Apache, 10x ταχύτερος από τον NginX ενώ εκτελεί την php 50% ταχύτερα και σερβίρει τις ιστοσελίδες έως 300 % πιο γρήγορα από κάθε συμβατικό Server που χρησιμοποιείται στο Shared Hosting.

Με τις τελευταίες αλλαγές στον αλγόριθμο της Google (Ιούνιος 2021) που έφεραν σημαντικές ανακατατάξεις στα οργανικά αποτελέσματα, η επιλογή του κατάλληλου πακέτου φιλοξενίας καθίσταται πιο σημαντική από ποτέ!

Τι έχει αλλάξει στην Google

Η Google, είχε προαναγγείλει πολλούς μήνες πριν την ενσωμάτωση του CORE WEB VITALS ως καθοριστικού παράγοντα για την κατάταξη μιας ιστοσελίδας στη μηχανή αναζήτησης. Το Core Web Vitals αποτελεί ένα αθροιστικό αποτέλεσμα πολλών παραμέτρων που καθορίζουν την εμπειρία του χρήστη, κατά την πλοήγηση σε μια ιστοσελίδα.

Με απλά λόγια, σχετίζεται με την ανταπόκριση του Server, την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας αλλά και την καλή δομή και οργάνωση των περιεχομένων της (πχ. τον τρόπο παρουσίασης των φωτογραφιών, αν είναι συμπιεσμένες, σε βέλτιστο μέγεθος και σε σύγχρονο format).

Το core update που έτρεξε η Google μόλις 2 μήνες πριν, για πρώτη φορά, συμπεριέλαβε αυτές τις παραμέτρους και πολλές ιστοσελίδες είδαν δραματικές αλλαγές στην κατάταξη τους.

Πως το Litespeed Hosting θα ωφελήσει την κατάταξη της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης.

Το shared hosting, αποτελεί μια οικονομική επιλογή η οποία χρησιμοποιείται από το 98% των ιστοσελίδων, παγκοσμίως. Οι περισσότεροι πάροχοι hosting, προσφέρουν συμβατικούς servers που φιλοξενούν 200 – 400 ιστοσελίδες, με ότι μειονεκτήματα συνεπάγεται αυτή η κοινή χρήση.

Το Litespeed Hosting σε SSD NVME Servers, προσφέρει ταχύτητα και ασφάλεια που προσεγγίζει την ποιότητα ενός αποκλειστικού server!

Στη MultiHosting δεσμευόμαστε ότι ο αριθμός των φιλοξενούμενων ιστοσελίδων ανά σέρβερ είναι 40-60% χαμηλότερος, από τον μέσο server.

Επιπρόσθετα, η ειδική τεχνολογία του Litespeed, αυξάνει άμεσα το σκορ σας, στην μέτρηση CORE WEB VITALS από τη Google. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την ασφάλεια που προσφέρει το Imunify 360 στους Litespeed Servers, εγγυώνται υψηλές πτήσεις στις μηχανές αναζήτησης και μια ξέγνοιαστη εμπειρία hosting!

Litespeed Hosting Response Times

Σε ποιες ιστοσελίδες απευθύνεται το Litespeed Hosting

Παρέχονται 3 πακέτα φιλοξενίας: Litespeed Alpha, Litespeed Δelta, Litespeed Ωmega. Είτε έχετε μια εταιρική ιστοσελίδα, είτε έχετε ένα προσωπικό blog μεγάλης επισκεψιμότητας, είτε ένα απαιτητικό ηλεκτρονικό κατάστημα ή ειδησεογραφικό portal, τα παραπάνω 3 πακέτα φιλοξενίας θα καλύψουν αντίστοιχα τις ανάγκες σας.

Η 100% χρήση της CPU ανά ιστοσελίδα και τα έως 3 GB RAM συμβάλλουν στο να απολαύσετε μια ποιοτική φιλοξενία για την ιστοσελίδα σας.

Ποια είναι τα κορυφαία ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Litespeed Hosting που προτείνει η MultiHosting:

  1. Ταχύτητα έως 300% υψηλότερη, έναντι των συμβατικών shared servers.
  2. Ασφάλεια με Imunify 360, το κορυφαίο Antimalware λογισμικό παγκοσμίως!
  3. Καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
  4. Εξαιρετική διαχείριση των ταυτόχρονων επισκεπτών.
  5. Εξαιρετικό caching σε στατικά αρχεία (πχ. φωτογραφίες).
  6. Έως 3 GB RAM.
  7. Bonus plugin για ακόμη καλύτερη απόδοση, για όλα τα γνωστά CMS.
  8. Φιλοξενία σε SSD NVME servers, τελευταίας τεχνολογίας.
  9. Χαμηλός αριθμός φιλοξενούμενων ιστοσελίδων.

Αποκτήστε το Litespeed Hosting της MultiHosting

Το Litespeed Hosting σίγουρα δεν είναι το πιο φθηνό πακέτο στην αγορά.

Είναι ένα πακέτο φιλοξενίας που προτείνουμε σε όσους δεν αναζητούν απλώς μια φιλοξενία για την σελίδα τους, αλλά επενδύουν σε αυτή, επιδιώκοντας επαγγελματικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Γνωρίστε το Litespeed Hosting, αποκτήστε το τώρα, με έκπτωση 30% για τον 1ο κύκλο χρέωσης που θα επιλέξετε (3μηνο ή 6μηνο ή 12μηνο ή 24μηνο ή 36μηνο).

Κωδικός Έκπτωσης: MULTI-NOW

With Keep Alive Litespeed

Bonus: Plugin που θα απογειώσει την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας και την εμπειρία των επισκεπτών σας, για όσους επιλέξουν το Litespeed Hosting της MultiHosting

Εάν χρησιμοποιείτε κάποιο CMS όπως Joomla, WordPress, Opencart, CS-Cart, Magento αλλά και μια πληθώρα άλλων γνωστών CMS, σας παρέχουμε ειδικά Litespeed Plugins για ακόμη πιο λεπτομερή και ρυθμιζόμενη σύμφωνα με τις ανάγκες σας απόδοση!

Ειδικά για όσους χρησιμοποιούν WordPress, ο Litespeed εντοπίζει την εγκατάσταση σας και αυτόματα εφαρμόζει το Plugin στο διαχειριστικό σας, όπου μπορείτε άμεσα να ξεκινήσετε πρόσθετες ρυθμίσεις και παραμετροποίηση!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα