Friday, April 19, 2024

Pinterest – Πως να το χρησιμοποιήσετε ώστε να αναδείξετε το brand σας.

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Το pinterest αποτελεί μία κοινωνική πλατφόρμα η οποία προκαλεί το ενδιαφέρον των χρηστών μέσω εικόνων. Το 93% των χρηστών του Pinterest, το χρησιμοποιούν προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγορές μέσα από αυτό, ενώ η αρχική σελίδα είναι το επίκεντρο όπου μπορεί ο κάθε χρήστης να ανακαλύψει ιδέες και pin βάσει των αναζητήσεών του. Τα pin που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα είναι ανάλογα της πρόσφατης δραστηριότητάς σας και συνήθως είναι ανάλογα των αναζητήσεων που έχετε πραγματοποιήσει. Μπορούν να οργανωθούν σε πίνακες τους οποίους, χρήστες με αντίστοιχα ενδιαφέροντα μπορούν να ακολουθήσουν.

Διαμορφώστε το προφίλ σας

Συμπληρώστε τα εξής στοιχεία:

Επωνυμία Επιχείρησης – συμπληρώστε το όνομα του brand σας.
Εικόνα – Επιλέξτε μία εικόνα η οποία να αντιπροσωπεύει το brand σας. Ιδανική επιλογή αποτελεί το λογότυπο της εταιρείας σας.
Όνομα Χρήστη – να συμπεριλαμβάνει το όνομα του brand.
Πληροφορίες για εσάς – συμπληρώστε μερικές γραμμές σχετικά με τις υπηρεσίες/προϊόντα που προσφέρετε. Η περιγραφή αυτή θα εμφανίζεται κάτω από την εικόνα προφίλ σας.
Κατοχύρωση Ιστοτόπου – καταχωρίστε τον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τον επιμερισμό απόδοσης και αναλυτικά στοιχεία για το περιεχόμενό σας.
Συνδέστε τους υπόλοιπους λογαριασμούς – Συνδέστε το υπόλοιπο περιεχόμενό σας (π.χ. Facebook, Instagram) με το Pinterest. Τα pin από τους κατοχυρωμένους σας λογαριασμούς θα επιμερίζονται σε εσάς και θα λαμβάνετε στατιστικά στοιχεία για κάθε pin.

Τα Pin σας

Κατά τη δημιουργία pin, προσθέστε τίτλο ο οποίος να περιλαμβάνει σημαντικές λέξεις κλειδιά σχετικά με το αντικείμενο του brand σας. Στην περιγραφή μπορείτε να προσθέσετε λίγα λόγια σχετικά με το προϊόν/υπηρεσία/άρθρο ή σχετικά hashtags καθώς και να προσθέσετε τη URL διεύθυνση στην οποία θέλετε να οδηγείτε ο χρήστης κάνοντας κλικ. Μην παραλείψετε να προσθέσετε φωτογραφία με σωστή ονομασία και να επιλέξετε τον πίνακα στον οποίο θα αποθηκευτεί το pin σας.
Τέλος, αφού γίνει η δημοσίευση, μπορείτε να δείτε για κάθε pin, πόσα άτομα είδαν το pin σας, πόσοι το αποθήκευσαν, και πόσοι μεταφέρθηκαν στον σύνδεσμο που οδηγούσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα