Thursday, March 28, 2024

Προβλήματα σε Facebook, Messenger, WhatsApp και Instagram

Σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία των Instagram, Messenger και WhatsApp καταγράφηκαν το βράδυ της Παρασκευής, 19 Μαρτίου 2021, σε όλο τον πλανήτη.

Good News

Σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία των Instagram, Messenger και WhatsApp καταγράφηκαν το βράδυ της Παρασκευής, 19 Μαρτίου 2021, σε όλο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με τις αναφορές που έχουν υποβληθεί στον διεθνή ιστότοπο Downdetector, και οι τρεις πλατφόρμες παρουσιάζουν τεχνικά προβλήματα, με σχεδόν 40% να αναφέρει αδυναμία ανταλλαγής ιδιωτικών μηνυμάτων.

Στο Facebook, το 49% δεν έχει πρόσβαση στο Newsfeed. Στο Instagram το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο και αδυναμία σύνδεσης αναφέρει το 70%. Στο WhatsApp το 68% δεν μπορεί να συνδεθεί στον λογαριασμό του και το 29% δεν λαμβάνει μηνύματα.

Στη Βρετανία το 81% των χρηστών ανέφερε  προβλήματα στην αποστολή και λήψη μηνυμάτων στο Messenger.

Χρήστες από πολλά κράτη ανέφεραν με αναρτήσεις τους στο Twitter πως οι πλατφόρμες δεν λειτουργούσαν για αρκετή ώρα, κάτι που παρατηρήθηκε για το Instagram και στη χώρα μας. Μάλιστα το #InstagramDown έγινε πρώτο trend στην πλατφόρμα του Twitter το οποίο συνέχισε να  λειτουργεί κανονικά, όπως και τα Viber και Telegram.

Η περιήγηση στη σελίδα του Facebook έμεινε μεν ενεργή, ωστόσο σημειώθηκαν μεγάλες καθυστερήσεις ειδικά στο λογισμικό του Android. Υπενθυμίζεται πως Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp και Instagram είναι κοινής ιδιοκτησίας υπό τον Mark Zuckerberg. Σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου, η Facebook δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις για την αιτία της διακοπής καθώς και για την ακριβή διάρκειά της.

Η λειτουργία των εφαρμογών άρχισε να αποκαθίσταται σταδιακά περίπου 40 λεπτά μετά την πρώτη εμφάνιση των προβλημάτων που προκάλεσε ένα μικρό σεισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε ανανεώνοντας το άρθρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα