Friday, March 29, 2024

Radio Streaming με την τεχνογνωσία της MultiHosting

Radio streaming, επαγγελματικές υπηρεσίες για το webradio σας

Good News

Επαγγελματικό Radio Streaming, με Centova Cast και Ισχυρό AutoDj για απόλυτο έλεγχο του Ραδιοφωνικού σταθμού σας!

Η συνήθης πρακτική των παρόχων, να υπεφορτώνουν τους Servers αποτελεί το συνηθέστερο αίτιο διακοπών στη ροή μετάδοσης ενός WebRadio.

Στη MultiHosting, εγγυόμαστε μια επαγγελματική, ποιοτική παροχή υπηρεσιών! Με τη χρήση του ισχυρού Centova Cast και με Servers στην αιχμή της τεχνολογίας, έχετε απρόσκοπτη μετάδοση, χωρίς διακοπές στο Streaming σας!

Γιατί… Radio Streaming με τη MultiHosting

Παραμετροποίηση
Είτε είστε αρχάριος στο Radio Streaming, είτε επαγγελματίας, το Centova Cast, όντας το Νο1 Control Panel παγκοσμίως, θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας. Με κωδικό πρόσβασης, συνδέεστε σε ένα εύχρηστο μοντέρνο περιβάλλον διαχείρισης και κάνετε την παραμετροποίηση του Web Radio σας σε λίγα βήματα!

AutoDj
Εάν δεν θέλετε να μεταδίδετε την μουσική σας αποκλειστικά από δικό σας υπολογιστή, η MultiHosting παρέχει ένα εξελιγμένο σύστημα AutoDj όπου μπορείτε να ανεβάσετε τα Playlist σας και όλα τα Mp3, να προγραμματίσετε ημέρες και ώρες μετάδοσης και να έχετε μια πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία του Web Radio σας!

Media Library
Το Centova Cast παρέχει ένα εύχρηστο Media Library όπου μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα mp3 σας, με βάση το όνομα του καλλιτέχνη, του άλμπουμ, του είδους μουσικής ή του τίτλου των τραγουδιών.
Επιπρόσθετα, με μια διαδικασία drag and drop, μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε τα τραγούδια μεταξύ των Playlists που έχετε δημιουργήσει. Με αυτόν τον τρόπο, η διαχείριση ενός μεγάλου όγκου από mp3, μετατρέπεται σε μια απλή διαδικασία!

Οργάνωση και Διαχείριση των Playlists
Το Control Panel που παρέχει η MultiHosting, σας δίνει εξελιγμένες δυνατότητες διαχείρισης των playlist που θα δημιουργήσετε. Μπορείτε για παράδειγμα να προγραμματίσετε την μετάδοση spots μεταξύ των τραγουδιών ή ακόμη να δημιουργήσετε λίστες τραγουδιών που θα μεταδίδονται όποια στιγμή επιθυμείτε, πχ μια φορά την εβδομάδα, συγκεκριμένη μέρα και ώρα, με συγκεκριμένη ή τυχαία σειρά στην μετάδοση των τραγουδιών.

Widgets
Το Centova Cast παρέχει δωρεάν μια σειρά από widgets που προσθέτουν έξυπνες και χρήσιμες λειτουργικότητες για εσάς και τους ακροατές σας! Ενδεικτικά αναφέρουμε: Τραγούδι που παίζει αυτή τη στιγμή, τραγούδια που ακούστηκαν πρόσφατα, χάρτη ακροατών, αιτήματα ακροατών για ακρόαση συγκεκριμένων αγαπημένων τραγουδιών κτλ.

Στατιστικά Ακροαματικότητας και Αναφορές
Το Centova Cast προσφέρει αναλυτικά στατιστικά για το Web Radio σας, όπως περιοχές ακρόασης, live ακροατές, στατιστικά προηγούμενων ημερών, εβδομάδων και μηνών, δημοφιλία τραγουδιών που μεταδόθηκαν καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, όπως όγκος δεδομένων που καταναλώθηκαν, δημογραφικά στοιχεία ακροατών και πολλά ακόμη!

Δωρεάν Κατασκευή της Ιστοσελίδας του Ραδιοφώνου σας!

Με επιλεγμένα πακέτα Streaming, ΔΩΡΕΑΝ κατασκευή ιστοσελίδας για το Web Radio σας, έτοιμη σε 72 ώρες. Περιλαμβάνει προεγκατεστημένο Radio Player, διασύνδεση με Social Media, Gallery φωτογραφιών, blog, εβδομαδιαίο πρόγραμμα ραδιοφωνικού σταθμού, ενότητα με βιογραφικά και άλλες πληροφορίες για τους μουσικούς παραγωγούς και προαιρετικά, chat. Δείτε αναλυτικά τα templates και τις προϋποθέσεις στην παρακάτω διεύθυνση: ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕΛΙΔΑΣ WEB RADIO.

Άμεση Καταχώρηση του Σταθμού σας στο MultiRadio

Με κάθε πακέτο Web Radio Streaming, Άμεση Δωρεάν Καταχώρηση στην Ραδιοφωνική Πύλη www.MultiRadio.gr – Το MultiRadio, αποτελεί ένα δημοφιλές, εναλλακτικό….. trendy portal με περισσότερους από 800 καταχωρημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στατιστικά ακροαματικότητας, drag and drop αποθήκευση αγαπημένων σταθμών αλλά κυρίως, μια δημοφιλία που κατά μέσο όρο, αγγίζει τις 50.000 ακροάσεις/μήνα!

Προαιρετικά πρόσθετα ειδικά για Joomla Web Radios

Με κάθε παραγγελία Radio Streaming, παρέχουμε ενδεικτικό HTML5 PopUp Player που έχει αναπτυχθεί από το τμήμα Development της MultiHosting. Ειδικά για Web Radios των οποίων η ιστοσελίδα έχει αναπτυχθεί σε Joomla CMS, παρέχουμε μια σειρά από χρήσιμα modules όπως live εκπομπή, live παραγωγός, PopUp Player, Radio Schedule κτλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα