Friday, April 19, 2024

Spam Protection από την Multihosting: Η νέα τεχνολογία αιχμής για τη διαχείριση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Καθημερινά χιλιάδες emails διακινούνται στους Mail Servers της Multihosting, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανάγκη για διαχείριση της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Έτσι από το 2016 μέχρι σήμερα η Multihosting αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Spam Experts και έχει ενσωματώσει στην υποδομή της την διαρκώς αυτοεκπαιδευόμενη τεχνολογία της Spam Experts. Αυτή η νέα τεχνολογία φιλτράρει την εισερχόμενη αλληλογραφία και μπλοκάρει κάθε επίθεση τύπου spam, ή virus προτού φτάσει στα εισερχόμενα σας!

Πως δουλεύει η τεχνολογία της Spam Experts;

Δουλεύει σε 2 στάδια. Αρχικά, όλα τα εισερχόμενα μηνύματα σκανάρονται σε επίπεδο SMTP. Στη συνέχεια, η συμπεριφορά του αποστολέα του μηνύματος καθώς και η φήμη του, ελέγχονται. Σε συνδυασμό και με άλλα φίλτρα, το σύστημα «αποφασίζει» για το αν πρόκειται για spam ή όχι.

Πόσο ακριβής και επιτυχημένος είναι ο εντοπισμός των spam?

Με τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεση μας από την SpamExperts, ο σωστός και ακριβής εντοπισμός των spam, αγγίζει το 99,98%.

Θα χρειαστεί να κάνω αλλαγές στις ρυθμίσεις των emails μου?

Όχι, δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις σας. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται εξολοκλήρου από το τεχνικό τμήμα της MultiHosting.

Εξαιτίας του φιλτραρίσματος των emails, θα αντιμετωπίσω καθυστερήσεις στη λήψη των εισερχόμενων emails?

Τυπικά, υπάρχει μια καθυστέρηση. Ουσιαστικά, είναι αμελητέα μιας και πρόκειται μόνο για καθυστέρηση δευτερολέπτων.

Μήπως χρειάζεται να πληρώσω ξεχωριστά για κάθε ένα Email account που διατηρώ στο domain μου?

Όχι, η υπηρεσία παρέχεται ανά Domain και δεν έχει σημασία το πόσα email accounts θα δημιουργήσετε εντός του domain σας. Τυπικά ωστόσο, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον χρήματα, μόνο αν έχετε δημιουργήσει περισσότερα από…. 1000 email accounts στο domain σας.

Υπάρχει κάποια μίνιμουμ χρονική δέσμευση συμβολαίου, αν αποφασίσω να αγοράσω την υπηρεσία?

Όχι, δεν υπάρχει κάποια δέσμευση συμβολαίου. Είμαστε απολύτως βέβαιοι πως 48 ώρες μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στο domain σας, θα ενθουσιαστείτε με το πόσο λιγότερα spam emails λαμβάνετε! Ωστόσο, αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσετε να διακόψετε την υπηρεσία, μπορείτε να το κάνετε άμεσα, επικοινωνώντας με το τμήμα λογαριασμών της MultiHosting, προκειμένου αυτό να διακόψει την χρέωση και την παρεχόμενη υπηρεσία.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία, αν έχω web hosting σε άλλο πάροχο?

Δυστυχώς η υπηρεσία αυτή παρέχεται αποκλειστικά για πελάτες της MultiHosting. Δεν μπορούμε να φιλτράρουμε email άλλων παρόχων. Συνιστούμε να μεταφέρετε το web hosting σας στη MultiHosting και να επωφεληθείτε από την προσφορά μας για δωρεάν hosting έως 6 μήνες, για όσους πελάτες έρχονται από ανταγωνιστική εταιρεία, έχοντας εκεί κάποιο ενεργό συμβόλαιο. (Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Win &Transfer).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα