ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ Shared Hosting

40

Κωδ: GOMULTI-NOW

Η έκπτωση ισχύει στις αναγραφόμενες τιμές και μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης.

Comodo® PositiveSSL

δημοφιλές SSL άμεσης έκδοσης, το πλέον οικονομικό στην παγκόσμια αγορά.

Πιστοποιηση

Domain - πιστοποιείται μόνο η ιδιοκτησία του domain.

Χρονος Εγκαταστασης

15 λεπτά, εύκολη διαδικασία, ιδανική για αρχάριους!

Χαρακτηριστηκα

Εγγύηση: $10,000

Κωδικοποιηση: 256 Bit

Διάρκεια Πιστοποίησης: 1-3 Χρόνια

Συμβατότητα με Browsers: 99%

Συμβατότητα με Κινητά: Ναι

Πράσινη μπάρα στον Browser: Όχι

Εμφάνιση στοιχείων της εταιρείας σας (EV): Όχι

Λουκέτο ασφαλείας: Ναι

Domain/Subdomain: Χρήση για 1 Domain ή 1 Subdomain

Περισσότερες πληροφορίες για το SSL
Αποκλειστική IP για το πιστοποιητικό σας

Κάθε πιστοποιητικό απαιτεί χρήση αποκλειστικής ip. Ζητείστε την από τον hosting πάροχο σας, προκειμένου να μπορέσετε να εγκαταστήσετε το πιστοποιητικό.

Εγκατάσταση του πιστοποιητικού

Τα βήματα της εγκατάστασης πιστοποιητικού πρέπει να γίνουν προσεκτικά, με ακρίβεια προκειμένου να μην καταστεί άκυρο το πιστοποιητικό. Σε περίπτωση που επιθυμείτε η εγκατάσταση να γίνει από το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της MultiHosting, τσεκάρετε την αντίστοιχη επιλογή κατά τη διαδικασία παραγγελίας του πιστοποιητικού.

14,90 €

* Οι αναγραφόμενες τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η τελική χρέωση μαζί με τους προβλεπόμενους φόρους εμφανίζεται μετά την προσθήκη των επιθυμητών προϊόντων/υπηρεσιών στο καλάθι αγορών.

×

Αγαπητοί συνεργάτες,

Έχοντας πλήρη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης απέναντι στις κρίσιμες εξελίξεις, θέτουμε ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των εργαζομένων μας και των κοντινών τους ανθρώπων. Για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τις περιστάσεις, τα περισσότερα στελέχη της εταιρείας μας θα εργάζονται απομακρυσμένα. Έχουμε εξασφαλίσει ότι όλες οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα. Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας, καθώς ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις, ιδίως σε ώρες αιχμής, να υπάρχει καθυστέρηση στην παροχή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ. +30.2310.867230 & 801.100.1012 (αστ.χρέωση πανελλαδικά).

Εάν ΔΕΝ είστε πελάτης/συνεργάτης: Αποστείλετε mail στο : info@multihosting.gr, αναφέρετε το όνομα και το τηλέφωνο σας, προκειμένου συνεργάτης μας να επικοινωνήσει μαζί σας, το συντομότερο δυνατό.

Εάν είστε πελάτης/συνεργάτης: Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε θερμά, να χρησιμοποιείτε το HelpDesk - υπηρεσία Αιτημάτων υποστήριξης (Tickets) μέσα από την περιοχή πελατών:

Νέο αίτημα υποστήριξης

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας αλλά και για τις προσπάθειες που και εσείς από την πλευρά σας θα καταβάλετε για την αντιμετώπιση αυτής της καθολικής κρίσης.

Stay safe, stay hosted!