Web Hosting

30

Κωδ: MULTI-NOW

Η έκπτωση ισχύει στις αναγραφόμενες τιμές και μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης.

Δωρεάν επαγγελματικό hosting για ΜΚΟ, για 2 χρόνια!

Μέρος της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Multihosting.

Όλοι εμείς στη Multihosting αντιλαμβανόμαστε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς μας και της αποστολής μας. Πιστεύουμε πως οι μεγάλες ευκαιρίες να βοηθήσουμε τους άλλους μπορεί να έρχονται σπάνια στην ζωή του καθενός, αλλά οι μικρές ευκαιρίες μας περιβάλλουν καθημερινά.

“Selfless giving is the art of living.”
SpamExperts

Στη Multihosting στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για να απαλύνει ο πόνος, να σβήσει η φτώχεια, να προστατευθεί το περιβάλλον. Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε με θέρμη όλες τις προσπάθειες που γίνονται από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο, γιατί πιστεύουμε ότι κανένας δεν πρέπει να είναι μόνος. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε αυτούς που βοηθούν, έμμεσα, με τον δικό μας πρωτότυπο τρόπο.

Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για αυτούς που μπορούν καθημερινά και αφιερώνονται στην στήριξη των συνανθρώπων τους και θεωρούμε υποχρέωσή μας να συμβάλουμε από την δική μας σκοπιά με όποιες μικρές μα σημαντικές δράσεις.

“I cannot do all the good that the world needs. But the world needs all the good that I can do.”

Πιστεύουμε πως η βοήθεια κι η συνεισφορά πρέπει να είναι χωρίς σύνορα, χωρίς φραγμούς, όπως ακριβώς και το διαδίκτυο. Έτσι λοιπόν στηρίζουμε έμπρακτα κάθε Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό στην διαδικτύακή του παρουσία παρέχοντας δωρεάν για 2 χρόνια, την φιλοξενία της ιστοσελίδας του μέσα από το επαγγελματικό πακέτο SSD Hosting.

Αναλαμβάνουμε με αυτό τον τρόπο το δικό μας μερίδιο συνεισφοράς προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η κληρονομιά που θα αφήσουμε πρέπει να είναι ένας καλύτερος και πιο χαρούμενος κόσμος και θέλουμε να είμαστε μέρος αυτού.

SpamExperts
Συχνές Ερωτήσεις

Σε περίπτωση που έχετε απορίες ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας!

2310.867230 | Live Chat

Η υπηρεσία Δωρέαν SSD Δelta Hosting παρέχεται αποκλειστικά και μόνο σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς με σαφή προσανατολισμό στην συνεισφορά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να αποκτήσετε την υπηρεσία.SpamExperts

Για την απόκτηση του πακέτου φιλοξενίας για ΜΚΟ, χρειάζεται να αποστείλετε μέσω της παρακάτω φόρμας, το καταστατικό σύστασης οργανισμού. Ακολούθως, κάντε click στο «ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία. Η παραγγελία ενεργοποιείται εντός 48 ωρών από την λήψη του καταστατικού.

Απόκτηση υπηρεσίας
×

Αγαπητοί συνεργάτες,

Έχοντας πλήρη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης απέναντι στις κρίσιμες εξελίξεις, θέτουμε ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των εργαζομένων μας και των κοντινών τους ανθρώπων. Για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τις περιστάσεις, τα περισσότερα στελέχη της εταιρείας μας θα εργάζονται απομακρυσμένα. Έχουμε εξασφαλίσει ότι όλες οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα. Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας, καθώς ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις, ιδίως σε ώρες αιχμής, να υπάρχει καθυστέρηση στην παροχή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ. +30.2310.867230.

Εάν ΔΕΝ είστε πελάτης/συνεργάτης: Αποστείλετε mail στο : info@multihosting.gr, αναφέρετε το όνομα και το τηλέφωνο σας, προκειμένου συνεργάτης μας να επικοινωνήσει μαζί σας, το συντομότερο δυνατό.

Εάν είστε πελάτης/συνεργάτης: Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε θερμά, να χρησιμοποιείτε το HelpDesk - υπηρεσία Αιτημάτων υποστήριξης (Tickets) μέσα από την περιοχή πελατών:

Νέο αίτημα υποστήριξης

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας αλλά και για τις προσπάθειες που και εσείς από την πλευρά σας θα καταβάλετε για την αντιμετώπιση αυτής της καθολικής κρίσης.

Stay safe, stay hosted!