ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ Shared Hosting

40

Κωδ: GOMULTI-NOW

Η έκπτωση ισχύει στις αναγραφόμενες τιμές και μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης.

Μεταβίβαση Domain

Εάν επιθυμείτε να μεταβιβάσετε ένα domain σε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, συμπληρώστε την "Φόρμα Μεταβίβασης Domain" που θα βρείτε παρακάτω.

Η υπηρεσία αυτή αφορά μόνο Domains που είναι κατοχυρωμένα στη MultiHosting.

Αλλαγή Επωνυμίας Ιδιοκτήτη Domain

Η αλλαγή επωνυμίας εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που ο τωρινός και ο νέος ιδιοκτήτης είναι ουσιαστικά το ίδιο πρόσωπο (πχ αλλαγή μίας εταιρείας από ΟΕ σε ΑΕ). Εφαρμόζεται ακόμη σε περίπτωση θανάτου του ιδιοκτήτη του domain, προκειμένου να μεταβιβαστεί αυτό στους νόμιμους κληρονόμους του. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνει μεταβίβαση του domain.

Η υπηρεσία αυτή αφορά μόνο Domains που είναι κατοχυρωμένα στη MultiHosting.

×

Αγαπητοί συνεργάτες,

Έχοντας πλήρη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης απέναντι στις κρίσιμες εξελίξεις, θέτουμε ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των εργαζομένων μας και των κοντινών τους ανθρώπων. Για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τις περιστάσεις, τα περισσότερα στελέχη της εταιρείας μας θα εργάζονται απομακρυσμένα. Έχουμε εξασφαλίσει ότι όλες οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα. Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας, καθώς ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις, ιδίως σε ώρες αιχμής, να υπάρχει καθυστέρηση στην παροχή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ. +30.2310.867230 & 801.100.1012 (αστ.χρέωση πανελλαδικά).

Εάν ΔΕΝ είστε πελάτης/συνεργάτης: Αποστείλετε mail στο : info@multihosting.gr, αναφέρετε το όνομα και το τηλέφωνο σας, προκειμένου συνεργάτης μας να επικοινωνήσει μαζί σας, το συντομότερο δυνατό.

Εάν είστε πελάτης/συνεργάτης: Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε θερμά, να χρησιμοποιείτε το HelpDesk - υπηρεσία Αιτημάτων υποστήριξης (Tickets) μέσα από την περιοχή πελατών:

Νέο αίτημα υποστήριξης

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας αλλά και για τις προσπάθειες που και εσείς από την πλευρά σας θα καταβάλετε για την αντιμετώπιση αυτής της καθολικής κρίσης.

Stay safe, stay hosted!