ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ Shared Hosting

40

Κωδ: GOMULTI-NOW

Η έκπτωση ισχύει στις αναγραφόμενες τιμές και μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης.

Δημιουργία Flash Player της επιλογής σας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και λάβετε τον κώδικα ενσωμάτωσης του Player. Στη συνέχεια, εφαρμόστε τον κώδικα, στο σημείο της σελίδας σας που θέλετε να εμφανίζεται ο Player.

Για τύπο ShoutCast το URL θα πρέπει να έχει την παρακάτω μορφή:
http://url:port/; 
Πχ: http://myradio.gr:8030/; (προσοχή στο ';' στο τέλος )
Τύπος Stream
Διεύθυνση Stream:
Όνομα Stream: Codec Αρχείου Ήχου:
Εμφάνιση: Μηνυμα Καλωσορισματος:
Γλώσσα: Αρχικό επίπεδο φωνής: %
Αυτόματη Αναπαραγωγή: Flash WMode:
Χρόνος Buffering:
secs.
Background Color:

Όλοι οι Players
Επίσημα σχέδια
Σχέδια τρίτων κατασκευαστών

* Για τους παραπάνω players και την ενσωμάτωση κώδικα δεν παρέχεται υποστήριξη ή εγγύηση καλής λειτουργίας από τη MultiHosting.

Σημείωση: Οι Flash Players έχουν το πλεονέκτημα να παρέχουν εξαιρετικές εμφανίσεις, έχουν όμως το μειονέκτημα να μην δουλεύουν σωστά στα κινητά τηλέφωνα, μιας και επισήμως πλέον το Flash δεν υποστηρίζεται από Android & IOS.

×

Αγαπητοί συνεργάτες,

Έχοντας πλήρη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης απέναντι στις κρίσιμες εξελίξεις, θέτουμε ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των εργαζομένων μας και των κοντινών τους ανθρώπων. Για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τις περιστάσεις, τα περισσότερα στελέχη της εταιρείας μας θα εργάζονται απομακρυσμένα. Έχουμε εξασφαλίσει ότι όλες οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα. Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας, καθώς ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις, ιδίως σε ώρες αιχμής, να υπάρχει καθυστέρηση στην παροχή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ. +30.2310.867230 & 801.100.1012 (αστ.χρέωση πανελλαδικά).

Εάν ΔΕΝ είστε πελάτης/συνεργάτης: Αποστείλετε mail στο : info@multihosting.gr, αναφέρετε το όνομα και το τηλέφωνο σας, προκειμένου συνεργάτης μας να επικοινωνήσει μαζί σας, το συντομότερο δυνατό.

Εάν είστε πελάτης/συνεργάτης: Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε θερμά, να χρησιμοποιείτε το HelpDesk - υπηρεσία Αιτημάτων υποστήριξης (Tickets) μέσα από την περιοχή πελατών:

Νέο αίτημα υποστήριξης

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας αλλά και για τις προσπάθειες που και εσείς από την πλευρά σας θα καταβάλετε για την αντιμετώπιση αυτής της καθολικής κρίσης.

Stay safe, stay hosted!