Προγραμματισμένη διακοπή υπηρεσιών κατοχύρωσης domains Apr 24th

Σας ενημερώνουμε ότι στις 29 Απριλίου 2018 και από 08:00 έως 12:00 ώρα Ελλάδος (06:00 έως 10:00 UTC) το Μητρώο Ονομάτων Internet .gr θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή των υπηρεσιών του.Κατά τις ώρες ... Διαβάστε αναλυτικά »

Προγραμματισμένη διακοπή υπηρεσιών κατοχύρωσης domains Jan 24th

Σας ενημερώνουμε ότι στις 28 Ιανουαρίου 2018 και από 08:00 έως 13:00 ώρα Ελλάδος (06:00 έως 11:00 UTC) το Μητρώο Ονομάτων Internet .gr θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή των υπηρεσιών του.Κατά τις ώρες ... Διαβάστε αναλυτικά »

-40% Προσφορά σε Όλα τα Πακέτα WebRadio Streaming Jan 19th

Για λίγες μόνο μέρες παρέχουμε όλα τα WebRadio Streaming πακέτα με -40%Κωδ. Κουπονιού: GOPRO-STREAMΕπαγγελματικό Radio Streaming, χωρίς διακοπές στη ροή μετάδοσης δεδομένων! Η συνήθης πρακτική των παρόχων, να ... Διαβάστε αναλυτικά »

Get into Christmas Spirit! 50% Έκπτωση σε κάθε νέα παραγγελία Shared Hosting Dec 8th

Καλοσωρίζουμε τα Χριστούγεννα, με έκπτωση 50% σε κάθε νέα παραγγελία, σε όλα τα Shared Hosting πακέτα! Χρησιμοποιείστε τον Εκπτωτικό Κωδικό: MULTIGIFT και επωφεληθείτε της έκπτωσης. Η προσφορά ισχύει ... Διαβάστε αναλυτικά »

BLACK FRIDAY: Ασφαλίστε τις πωλήσεις σας! Nov 22nd

Το φαινόμενο που λέγεται Black Friday θα «ξαναχτυπήσει» και φέτος την Παρασκευή 24/11/2017. Είναι η μέρα που κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα σχεδιάζει να αυξήσει κατακόρυφα την κίνησή του. Η Multihosting ως ... Διαβάστε αναλυτικά »

Προγραμματισμένη Διακοπή Υπηρεσιών Μητρώου Ονομάτων Internet Oct 25th

Αγαπητοί Συνεργάτες,Σας ενημερώνουμε ότι στις 29 Οκτωβρίου 2017 και από 08:00 έως 13:00 ώρα Ελλάδος, το Μητρώο Ονομάτων Internet [.gr] θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή μερικών υπηρεσιών του ... Διαβάστε αναλυτικά »

Ενεργοποίηση των SMS Ειδοποιήσεων Oct 12th

Δεν έχετε πρόσβαση στο Internet; Σας κουράζει η διαδικασία του να ελέγξετε τα email σας;Ενεργοποιήστε την ρύθμιση SMS Ειδοποιήσεων και ενημερωθείτε άμεσα με SMS για την ημερομηνία λήξης/χρέωσης του ... Διαβάστε αναλυτικά »

Έκπτωση -40% στα SSD Hosting πακέτα! Κουπόνι: SUMMER2017 Jul 14th

Καλοκαιρινή Προσφορά -40% Έκπτωση στα πακέτα SSD Hosting!Κωδικός Κουπονιού: SUMMER2017Παράρτημα Η προσφορά ισχύει για νέες παραγγελίες Η προσφορά ισχύει εως 31/07/2017 Γιατί να επιλέξω SSD Hosting?1. ... Διαβάστε αναλυτικά »

Έχετε Wordpress ιστοσελίδα στο Litespeed hosting πακέτο σας; Apr 20th

Το καλύτερο ίσως χαρακτηριστικό του LiteSpeed Web Server είναι οι εξαιρετικές δυνατότητες που δίνει στο τομέα του caching. Ωστόσο σε πολλές δυναμικές σελίδες η λειτουργία αυτή μπορεί να προκαλέσει ... Διαβάστε αναλυτικά »

Σημαντική ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία λήξης των .eu domains Jan 2nd

Σύμφωνα με τη νέα πολιτική του μητρώου ονομάτων χώρου .eu, η ανανέωση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης ενός .eu domain.Σε διαφορετική περίπτωση, το domain δεν θα ανανεωθεί ... Διαβάστε αναλυτικά »