Στα πλαίσια συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας, προβήκαμε πρόσφατα σε αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις στη περιοχή πελατών. 

Ενδεικτικά έπειτα από αίτημα των πελατών/συνεργατών μας, προσθέσαμε στην αρχική σελίδα, στη πάνω στήλη, ένα πεδίο στο οποίο εμφανίζονται τα διαθέσιμα credits του κάθε πελάτη. 

 

Τι είναι τα credits;

Η προσθήκη credits αποτελεί ουσιαστικά τη προκαταβολή χρημάτων στο λογαριασμό που διατηρεί ένας πελάτης στη Multihosting.

 

Γιατί είναι σημαντικό να έχω credits;

Σε περίπτωση που έχετε σε εμάς πολλαπλές υπηρεσίες και ειδικά domains όπου δεν θέλετε να ρισκάρετε να παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής-ανανέωσης της υπηρεσίας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε διαθέσιμα credits στο λογαριασμό σας ώστε το εκάστοτε domain να πληρώνεται μέσω των διαθέσιμων credits. Αυτό σας "προστατεύει" από διάφορα απρόοπτα, όπως, το να λήγει ένα domain μέσα στο Σαββατοκύριακο και δεδομένου ότι το τμήμα λογαριασμών λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-17.00, δε θα μπορέσει να επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης, και έτσι το domain σας δε θα ανανεωθεί έγκαιρα, με αποτέλεσμα να υπάρξει δυσλειτουργία στη σελίδα σας.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως σε μερικά διεθνή TLD, η έγκαιρη πληρωμή ανανέωσης ενός domain είναι κρίσιμη, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να μπει το domain σε redemption period, με σημαντική οικονομική επιβάρυνση για εσάς.

Τέλος, το ποσό των credits μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε μελλοντική αγορά ή ανανέωση υπηρεσίας από τη MultiHosting. 

 

Πως μπορώ να προσθέσω credits στο λογαριασμό μου;

Αν τα credits σας έχουν τελειώσει, μπορείτε να προσθέσετε στο λογαριασμό σας, με την είσοδό σας στη περιοχή πελατών, πατώντας στην οριζόντια στήλη που εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης: "Διαθέσιμο Πιστωτικό Υπόλοιπο". Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι: 20.00€ ενώ το μέγιστο: 1000.00€.Friday, December 6, 2019

« Επιστροφή