Δύο ημέρες ακόμη για την κατοχύρωση των .ελ domain με προτεραιότητα Oct 8th

Σημαντική ενημέρωση για τους πελάτες - κατόχους των .gr domains. Οι κάτοχοι οποιουδήποτε ονόματος χώρου με κατάληξη .gr έχουν, για 2 ημέρες ακόμη, το αποκλειστικό δικαίωμα κατοχύρωσης του ίδιου ... Διαβάστε αναλυτικά »

Προγραμματισμένη Διακοπή Υπηρεσιών Μητρώου Ονομάτων Internet .gr και .ελ Oct 4th

Σας ενημερώνουμε ότι στις 7 Οκτωβρίου 2018 και από 08:00 έως 11:00 ώρα Ελλάδος το Μητρώο Ονομάτων Internet .gr και .ελ θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή των υπηρεσιών του για συντήρηση των ... Διαβάστε αναλυτικά »

Για λίγες ημέρες ακόμη η καταχώρηση των domains με κατάληξη .ελ Sep 5th

Σημαντική ενημέρωση για τους πελάτες - κατόχους των .gr domains. Οι κάτοχοι οποιουδήποτε ονόματος χώρου με κατάληξη .gr έχουν, για 40 ημέρες ακόμη, το αποκλειστικό δικαίωμα κατοχύρωσης του ίδιου ... Διαβάστε αναλυτικά »

2 Σεπτεμβρίου | Προγραμματισμένη Διακοπή Υπηρεσιών Μητρώου Ονομάτων Internet .gr και .ελ Aug 30th

Σας ενημερώνουμε ότι στις 2 Σεπτεμβρίου 2018 και από 08:00 έως 14:00 ώρα Ελλάδος (05:00 έως 11:00 UTC) το Μητρώο Ονομάτων Internet .gr και .ελ θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή των υπηρεσιών του για ... Διαβάστε αναλυτικά »

Transfer & Win – Μεταφέρετε το website σας στη Multihosting και κερδίστε hosting! Aug 6th

Είστε δυσαρεστημένοι από τον πάροχο φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας; Η Υποστήριξη που σας παρέχουν δεν είναι αυτή που σας υποσχέθηκαν; Βρεθήκατε μπροστά σε ψιλά γράμματα και κρυφούς όρους ... Διαβάστε αναλυτικά »

5 Αυγούστου | Προγραμματισμένη διακοπή υπηρεσιών κατοχύρωσης και ανανέωσης .gr & .ελ domains Aug 2nd

Σας ενημερώνουμε ότι στις 5 Αυγούστου 2018 και από 08:00 έως 13:00 ώρα Ελλάδος (05:00 έως 10:00 UTC) το Μητρώο Ονομάτων Internet .gr και .ελ θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή των υπηρεσιών του για ... Διαβάστε αναλυτικά »

1.08.2018 | Τεχνικό Πρόβλημα στο τηλεφωνικό μας κέντρο Aug 1st

Σας ενημερώνουμε ότι το ητλεφωνικό μας κέντρο αντιμετωπίζει τεχνικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην λαμβάνουμε πολλές κλήσεις. Το πρόβλημα αναμένουμε να αποκατασταθεί εντός της ημέρας.

5 Αυγούστου | Προγραμματισμένη διακοπή υπηρεσιών κατοχύρωσης και ανανέωσης .gr & .ελ domains Aug 1st

Σας ενημερώνουμε ότι στις 5 Αυγούστου 2018 και από 08:00 έως 13:00 ώρα Ελλάδος (05:00 έως 10:00 UTC) το Μητρώο Ονομάτων Internet .gr και .ελ θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή των υπηρεσιών του για ... Διαβάστε αναλυτικά »

Δωρεάν κατασκευή σελίδας για το web radio σας με επιλεγμένα radio streaming πακέτα Aug 1st

Κατασκευάζουμε δωρεάν την ιστοσελίδα για το web radio σας, με κάθε παραγγελία 12μηνου, 24μηνου, 36μηνου πακέτου Radio Streaming από 64 kbps/100 ακροατές και πάνω. Σε κάθε περίπτωση, αναλαμβάνουμε να σας ... Διαβάστε αναλυτικά »

Κατεβάστε την σύμβασή σας με τη Multihosting για τη προστασία δεδομένων. (DP Agreement) Jul 13th

Κατεβάστε και αποθηκεύστε την σύμβασή σας με την Multihosting σε τρία απλά βήματα.Πηγαίνετε στην Περιοχή Λογαριασμού και επιλέξτε DP Agreement.Ακολουθήστε τις οδηγίες και μέσα σε λίγα λεπτά έχει ... Διαβάστε αναλυτικά »