Προγραμματισμένη διακοπή υπηρεσιών κατοχύρωσης domains Jan 24th

Σας ενημερώνουμε ότι στις 28 Ιανουαρίου 2018 και από 08:00 έως 13:00 ώρα Ελλάδος (06:00 έως 11:00 UTC) το Μητρώο Ονομάτων Internet .gr θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή των υπηρεσιών του.Κατά τις ώρες ... weiterlesen »

-40% Προσφορά σε Όλα τα Πακέτα WebRadio Streaming Jan 19th

Για λίγες μόνο μέρες παρέχουμε όλα τα WebRadio Streaming πακέτα με -40%Κωδ. Κουπονιού: GOPRO-STREAMΕπαγγελματικό Radio Streaming, χωρίς διακοπές στη ροή μετάδοσης δεδομένων! Η συνήθης πρακτική των παρόχων, να ... weiterlesen »

BLACK FRIDAY: Ασφαλίστε τις πωλήσεις σας! Nov 22nd

Το φαινόμενο που λέγεται Black Friday θα «ξαναχτυπήσει» και φέτος την Παρασκευή 24/11/2017. Είναι η μέρα που κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα σχεδιάζει να αυξήσει κατακόρυφα την κίνησή του. Η Multihosting ως ... weiterlesen »

Προγραμματισμένη Διακοπή Υπηρεσιών Μητρώου Ονομάτων Internet Oct 25th

Αγαπητοί Συνεργάτες,Σας ενημερώνουμε ότι στις 29 Οκτωβρίου 2017 και από 08:00 έως 13:00 ώρα Ελλάδος, το Μητρώο Ονομάτων Internet [.gr] θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή μερικών υπηρεσιών του ... weiterlesen »

Ενεργοποίηση των SMS Ειδοποιήσεων Oct 12th

Δεν έχετε πρόσβαση στο Internet; Σας κουράζει η διαδικασία του να ελέγξετε τα email σας;Ενεργοποιήστε την ρύθμιση SMS Ειδοποιήσεων και ενημερωθείτε άμεσα με SMS για την ημερομηνία λήξης/χρέωσης του ... weiterlesen »

Έκπτωση -40% στα SSD Hosting πακέτα! Κουπόνι: SUMMER2017 Jul 14th

Καλοκαιρινή Προσφορά -40% Έκπτωση στα πακέτα SSD Hosting!Κωδικός Κουπονιού: SUMMER2017Παράρτημα Η προσφορά ισχύει για νέες παραγγελίες Η προσφορά ισχύει εως 31/07/2017 Γιατί να επιλέξω SSD Hosting?1. ... weiterlesen »

Έχετε Wordpress ιστοσελίδα στο Litespeed hosting πακέτο σας; Apr 20th

Το καλύτερο ίσως χαρακτηριστικό του LiteSpeed Web Server είναι οι εξαιρετικές δυνατότητες που δίνει στο τομέα του caching. Ωστόσο σε πολλές δυναμικές σελίδες η λειτουργία αυτή μπορεί να προκαλέσει ... weiterlesen »

Σημαντική ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία λήξης των .eu domains Jan 2nd

Σύμφωνα με τη νέα πολιτική του μητρώου ονομάτων χώρου .eu, η ανανέωση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης ενός .eu domain.Σε διαφορετική περίπτωση, το domain δεν θα ανανεωθεί ... weiterlesen »

50% OFF – Αναβαθμίστε σε SSD Hosting! Dec 15th

Μετατρέψτε /Αναβαθμίστε το Hosting σας σε SSD Popular Hosting στη μισή τιμή! Ενδεικτικά, αναφέρουμε πως μπορείτε να φιλοξενείτε την ιστοσελίδα σας σε τελευταίας τεχνολογίας SSD Server, με μόλις 2.72€ / ... weiterlesen »

Εξαγορά της εταιρείας Hostivate από τη MultiHosting Aug 24th

Η MultiHosting, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού για συνεχή ανάπτυξη, ... weiterlesen »