Σημαντική ενημέρωση / αλλαγή που αφορά όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας (SSL) Aug 13th

Οι μεγαλύτεροι Browsers όπως ο Chrome και ο Safari, θα σταματήσουν να «εμπιστεύονται» νέα πιστοποιητικά ασφαλείας (SSL) των οποίων η χρονική περίοδος εγκυρότητας είναι μεγαλύτερη από 1 χρόνο (για την ... Leer Más »

Όλα τα πακέτα Shared Hosting -40% Aug 4th

Όλες οι νέες παραγγελίες Shared Hosting τώρα με έκπτωση -40%.  Ισχύει για τον πρώτο κύκλο χρέωσης, για νέες παραγγελίες & για domains που δεν έχουν ενεργή φιλοξενία στη Multihosting. Κάντε την αγορά του ... Leer Más »

Προγραμματισμένη Διακοπή Υπηρεσιών Μητρώου Ονομάτων Internet .gr και .ελ Jul 28th

Σας ενημερώνουμε ότι στις 2 Αυγούστου 2020 και από 08:00 έως 14:00 ώρα Ελλάδος το Μητρώο Ονομάτων Internet .gr και .ελ θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή των υπηρεσιών του για συντήρηση των ... Leer Más »

Όλα τα πακέτα Shared Hosting -40% Jun 16th

Όλες οι νέες παραγγελίες Shared Hosting τώρα με έκπτωση -40%.  Ισχύει για τον πρώτο κύκλο χρέωσης, για νέες παραγγελίες & για domains που δεν έχουν ενεργή φιλοξενία στη Multihosting. Κάντε την αγορά του ... Leer Más »

Δυσλειτουργία στο Τηλεφωνικό μας Κέντρο Jun 15th

Αγαπητοί πελάτες,Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στο τηλεφωνικό μας κέντρο και έτσι είναι αδύνατη η τηλεφωνική επικοινωνία. Εκτελούνται ήδη εργασίες αποκατάστασης και ... Leer Más »

Προσωρινή δυσλειτουργία στο server Poseidon Apr 3rd

Παρουσιάστηκε έκτακτη δυσλειτουργία στον Server: Poseidonas.  Εξειδικευμένοι Administrators της MultiHosting εργάζονται εντατικά για την αποκατάστασή του προβλήματος. Δεν υπάρχει προς το παρόν εκτιμώμενος ... Leer Más »

Προσωρινή δυσλειτουργία στο τηλεφωνικό μας κέντρο Mar 30th

Αγαπητοί πελάτες/συνεργάτες, Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε απρόσμενα προβλήματα με το τηλεφωνικό μας κέντρο, γεγονός που προκαλεί αδυναμία στην ταυτόχρονη διαχείριση κλήσεων. Αυτός ... Leer Más »

Σημαντική ενημέρωση πελατών/συνεργατών - Multihosting Mar 13th

Αγαπητοί συνεργάτες,  Έχοντας πλήρη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης απέναντι στις κρίσιμες εξελίξεις που ολοι μας βιώνουμε, θέτουμε ως πρωταρχικό μας σκοπό την ασφάλεια των εργαζομένων μας και ... Leer Más »

Εκβιαστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φαίνεται να στέλνονται από το email σας Jan 26th

Καλησπέρα σας,θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει εντοπιστεί μια παγκόσμια έξαρση στα κακόβουλα μηνύματα τύπου phishing. Τα μηνύματα αυτά δεν στέλνονται με χρήση του κωδικού σας αλλά ... Leer Más »

Προγραμματισμένη Διακοπή Υπηρεσιών Μητρώου Ονομάτων Internet .gr και .ελ Jan 23rd

Σας ενημερώνουμε ότι στις 26 Ιανουαρίου 2020 και από 08:00 έως 14:00 ώρα Ελλάδος το Μητρώο Ονομάτων Internet .gr και .ελ θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή των υπηρεσιών του για συντήρηση των ... Leer Más »