ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ Shared Hosting

40

Κωδ: GOMULTI-NOW

Η έκπτωση ισχύει στις αναγραφόμενες τιμές και μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης.

Video Streaming με την τεχνογνωσία της MultiHosting

Για την κάλυψη μεμονωμένων events αλλά και για επαγγελματικά WebTv

Γιατί να μας επιλέξετε...

Ποτέ δεν υπερφορτώνουμε τους Servers μας, άρα ποτέ δεν έχετε διακοπές στο streaming σας, κάτι που αποτελεί το συνηθέστερο πρόβλημα στο video streaming

Ανεξάρτητα από το αν μεταδίδετε ζωντανή ή μαγνητοσκοπημένη εκδήλωση, η MultiHosting υποστηρίζει υψηλής συμπίεσης HD (720p/1080p) και SD μετάδοση.
Υποστηρίζονται προηγμένα format όπως H.264 και MPEG-3. Επίσης διαθέτουμε την τεχνολογία ISS7 Smooth Streaming για full HD 1080p διανομή.

Με την υπηρεσία του GeoLock broadcaster μπορείτε να ορίσετε ή να περιορίσετε την πρόσβαση σε χρήστες από συγκεκριμένες χώρες ή περιοχές.
Η υπηρεσία αυτή είναι πολύ χρήσιμη στη μετάδοση αθλητικών εκδηλώσεων ή ειδικών γεγονότων.
Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και σε On-Demand περιεχόμενο.

Ο τρόπος μετάδοσης του ραδιοφώνου/τηλεόρασης στον τελικό χρήστη και η διαδικασία που εφαρμόζεται γι' αυτό είναι η εξής:

  • Το σήμα του σταθμού / αρχικό περιεχόμενο το οποίο θα μεταδοθεί οδηγείται αρχικά στον υπολογιστή που θα χρησιμοποιηθεί ως κωδικοποιητής για να ψηφιοποιείται και έτσι να δημιουργηθεί τo ένα κανάλι που θα μεταφερθεί στους server μας.
  • Το κανάλι αυτό μέσω μιας ADSL σύνδεσης ή μιας μισθωμένης γραμμής μεταφέρεται και εμείς αναλαμβάνουμε τη μετάδοση στον τελικό χρήστη κάθε φορά που εκείνος ζητάει να δει ή να ακούσει το κανάλι.
Εναλλακτικά, μπορεί να φιλοξενηθεί ο encoder στο data center της εταιρείας μας.

Αξιόπιστες, High Quality Υπηρεσίες Streaming, με την τεχνογνωσία του MultiRadio.gr

Η Νο1 Επιλογή των ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών!

Θέλετε να μεταδώσετε ένα event λίγων ημερών?

Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@multihosting.gr ή τηλεφωνήστε στο 2310.867230 προκειμένου να λάβετε μια πολύ οικονομική προσφορά για το event σας!

Multihostig servers τεχνικές πληροφορίες

Γιατί να μας επιλέξετεΔοκιμάστε το streaming μας!
  • Εξυπηρετούμε ραδιόφωνα από την Ελλάδα έως την Αμερική
  • Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένους Streaming Server Administrators
  • Ποτέ δεν υπερφορτώνουμε τους Servers μας, άρα ποτέ δεν έχετε διακοπές στο streaming σας, κάτι που αποτελεί το συνηθέστερο πρόβλημα στο radio streaming

Πλεονεκτήματα
  • Εύκολη, δωρεάν εγκατάσταση
  • HQ υπηρεσίες Streaming
  • Υποστήριξη 24/7, συνεχές Monitoring

* Οι αναγραφόμενες τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η τελική χρέωση μαζί με τους προβλεπόμενους φόρους εμφανίζεται μετά την προσθήκη των επιθυμητών προϊόντων/υπηρεσιών στο καλάθι αγορών.

×

Αγαπητοί συνεργάτες,

Έχοντας πλήρη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης απέναντι στις κρίσιμες εξελίξεις, θέτουμε ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των εργαζομένων μας και των κοντινών τους ανθρώπων. Για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τις περιστάσεις, τα περισσότερα στελέχη της εταιρείας μας θα εργάζονται απομακρυσμένα. Έχουμε εξασφαλίσει ότι όλες οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα. Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας, καθώς ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις, ιδίως σε ώρες αιχμής, να υπάρχει καθυστέρηση στην παροχή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ. +30.2310.867230.

Εάν ΔΕΝ είστε πελάτης/συνεργάτης: Αποστείλετε mail στο : info@multihosting.gr, αναφέρετε το όνομα και το τηλέφωνο σας, προκειμένου συνεργάτης μας να επικοινωνήσει μαζί σας, το συντομότερο δυνατό.

Εάν είστε πελάτης/συνεργάτης: Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε θερμά, να χρησιμοποιείτε το HelpDesk - υπηρεσία Αιτημάτων υποστήριξης (Tickets) μέσα από την περιοχή πελατών:

Νέο αίτημα υποστήριξης

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας αλλά και για τις προσπάθειες που και εσείς από την πλευρά σας θα καταβάλετε για την αντιμετώπιση αυτής της καθολικής κρίσης.

Stay safe, stay hosted!