Web Hosting

30

Κωδ: MULTI-NOW

Η έκπτωση ισχύει στις αναγραφόμενες τιμές και μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης.

WebRadio Streaming με την τεχνογνωσία της MultiHosting

Επαγγελματικό Radio Streaming, χωρίς διακοπές στη ροή μετάδοσης δεδομένων και σε επιλεγμένα πακέτα, 100% δωρεάν Κατασκευή Ιστοσελίδας για το WebRadio σας! (Δείτε αναλυτικές πληροφορίες: Δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας)

Radio Streaming, 100% λειτουργικό σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές των Browsers.
100% σωστή λειτουργικότητα και στις νέες εκδόσεις Chrome που απαιτούν ασφαλή σύνδεση (SSL).

Η συνήθης πρακτική των παρόχων, να υπεφορτώνουν τους Servers αποτελεί το συνηθέστερο αίτιο διακοπών στη ροή μετάδοσης ενός WebRadio.
Στη MultiHosting, εγγυόμαστε μια επαγγελματική, ποιοτική παροχή υπηρεσιών! Με τη χρήση του ισχυρού Centova Cast και με Servers στην αιχμή της τεχνολογίας, έχετε απρόσκοπτη μετάδοση, χωρίς διακοπές στο Streaming σας!

FREE Web Radio!

Δωρεάν
 • Centova Streaming Panel
 • χωρίς AutoDj
 • Στατιστικά Ακροαματικότητας
 • Shoutcast / Icecast
 • Έως 10 ακροατές
 • 24/7 Υποστήριξη
 • Απεριόριστο Bandwidth
 • 100% δωρεάν για πάντα
Αγορα

64kbps

καλή ποιότητα

Από 3.00€ /μήνα
Αρχική 8.50€
 • Centova Streaming Panel
 • AutoDj (προαιρετικά)
 • Στατιστικά Ακροαματικότητας
 • Shoutcast / Icecast
 • από 100 ταυτόχρονους ακροατές
 • 24/7 Υποστήριξη
 • Απεριόριστο Bandwidth
Αγορα

96kbps

εξαιρετική ποιότητα

Από 4.00€ /μήνα
Αρχική 12.00€
 • Centova Streaming Panel
 • AutoDj (προαιρετικά)
 • Στατιστικά Ακροαματικότητας
 • Shoutcast / Icecast
 • από 100 ταυτόχρονους ακροατές
 • 24/7 Υποστήριξη
 • Απεριόριστο Bandwidth
Αγορα

128 Kbps

ποιότητα μουσικού CD

Από 5.00€ /μήνα
Αρχική 20.00€
 • Centova Streaming Panel
 • AutoDj (προαιρετικά)
 • Στατιστικά Ακροαματικότητας
 • Shoutcast / Icecast
 • από 100 ταυτόχρονους ακροατές
 • 24/7 Υποστήριξη
 • Απεριόριστο Bandwidth
Αγορα

Γιατί… Radio Streaming με τη MultiHosting

Παραμετροποίηση

Είτε είστε αρχάριος στο Radio Streaming, είτε επαγγελματίας, το Centova Cast, όντας το Νο1 Control Panel παγκοσμίως, θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας. Με κωδικό πρόσβασης, συνδέεστε σε ένα εύχρηστο μοντέρνο περιβάλλον διαχείρισης και κάνετε την παραμετροποίηση του Web Radio σας σε λίγα βήματα!

AutoDj

Εάν δεν θέλετε να μεταδίδετε την μουσική σας αποκλειστικά από δικό σας υπολογιστή, η MultiHosting παρέχει ένα εξελιγμένο σύστημα AutoDj όπου μπορείτε να ανεβάσετε τα Playlist σας και όλα τα Mp3, να προγραμματίσετε ημέρες και ώρες μετάδοσης και να έχετε μια πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία του Web Radio σας!

Media Library

Το Centova Cast παρέχει ένα εύχρηστο Media Library όπου μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα mp3 σας, με βάση το όνομα του καλλιτέχνη, του άλμπουμ, του είδους μουσικής ή του τίτλου των τραγουδιών.
Επιπρόσθετα, με μια διαδικασία drag and drop, μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε τα τραγούδια μεταξύ των Playlists που έχετε δημιουργήσει. Με αυτόν τον τρόπο, η διαχείριση ενός μεγάλου όγκου από mp3, μετατρέπεται σε μια απλή διαδικασία!

Οργάνωση και Διαχείριση των Playlists

Το Control Panel που παρέχει η MultiHosting, σας δίνει εξελιγμένες δυνατότητες διαχείρισης των playlist που θα δημιουργήσετε. Μπορείτε για παράδειγμα να προγραμματίσετε την μετάδοση spots μεταξύ των τραγουδιών ή ακόμη να δημιουργήσετε λίστες τραγουδιών που θα μεταδίδονται όποια στιγμή επιθυμείτε, πχ μια φορά την εβδομάδα, συγκεκριμένη μέρα και ώρα, με συγκεκριμένη ή τυχαία σειρά στην μετάδοση των τραγουδιών.

Widgets

Το Centova Cast παρέχει δωρεάν μια σειρά από widgets που προσθέτουν έξυπνες και χρήσιμες λειτουργικότητες για εσάς και τους ακροατές σας! Ενδεικτικά αναφέρουμε: Τραγούδι που παίζει αυτή τη στιγμή, τραγούδια που ακούστηκαν πρόσφατα, χάρτη ακροατών, αιτήματα ακροατών για ακρόαση συγκεκριμένων αγαπημένων τραγουδιών κτλ.

Στατιστικά Ακροαματικότητας και Αναφορές

Το Centova Cast προσφέρει αναλυτικά στατιστικά για το Web Radio σας, όπως περιοχές ακρόασης, live ακροατές, στατιστικά προηγούμενων ημερών, εβδομάδων και μηνών, δημοφιλία τραγουδιών που μεταδόθηκαν καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, όπως όγκος δεδομένων που καταναλώθηκαν, δημογραφικά στοιχεία ακροατών και πολλά ακόμη!

Δωρεάν Κατασκευή της Ιστοσελίδας του Ραδιοφώνου σας!

Με επιλεγμένα πακέτα Streaming, ΔΩΡΕΑΝ κατασκευή ιστοσελίδας για το Web Radio σας, έτοιμη σε 72 ώρες. Περιλαμβάνει προεγκατεστημένο Radio Player, διασύνδεση με Social Media, Gallery φωτογραφιών, blog, εβδομαδιαίο πρόγραμμα ραδιοφωνικού σταθμού, ενότητα με βιογραφικά και άλλες πληροφορίες για τους μουσικούς παραγωγούς και προαιρετικά, chat. Δείτε αναλυτικά τα templates και τις προϋποθέσεις στην παρακάτω διεύθυνση: ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕΛΙΔΑΣ WEB RADIO.

Άμεση Καταχώρηση του Σταθμού σας στο MultiRadio

Με κάθε πακέτο Web Radio Streaming, Άμεση Δωρεάν Καταχώρηση στην Ραδιοφωνική Πύλη www.MultiRadio.gr – Το MultiRadio, αποτελεί ένα δημοφιλές, εναλλακτικό….. trendy portal με περισσότερους από 800 καταχωρημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στατιστικά ακροαματικότητας, drag and drop αποθήκευση αγαπημένων σταθμών αλλά κυρίως, μια δημοφιλία που κατά μέσο όρο, αγγίζει τις 50.000 ακροάσεις/μήνα!

Προαιρετικά πρόσθετα ειδικά για Joomla Web Radios

Με κάθε παραγγελία Radio Streaming, παρέχουμε ενδεικτικό HTML5 PopUp Player που έχει αναπτυχθεί από το τμήμα Development της MultiHosting. Ειδικά για Web Radios των οποίων η ιστοσελίδα έχει αναπτυχθεί σε Joomla CMS, παρέχουμε μια σειρά από χρήσιμα modules όπως live εκπομπή, live παραγωγός, PopUp Player, Radio Schedule κτλ. Δείτε αναλυτικά παρακάτω στη σελίδα.

Radio Streaming της MultiHosting – Ακούστε Live Demo

Κάντε click στον παρακάτω σύνδεσμο, προκειμένου να ακούσετε ενδεικτικό ραδιοφωνικό σταθμό, με Streaming της MultiHosting. Ο Radio Player που χρησιμοποιείται έχει αναπτυχθεί από το τμήμα Development της MultiHosting. Είναι HTML5 και έχει 98% συμβατότητα με όλους τους Browsers. Παρέχεται Δωρεάν για κάθε ιστοσελίδα. Η εγκατάσταση του, απαιτεί βασικές γνώσεις προγραμματισμού. Εάν επιθυμείτε η εγκατάσταση του να γίνει από εξειδικευμένο developer της MultiHosting, επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων (Κόστος εγκατάστασης και παραμετροποίησης: 15 € + ΦΠΑ).

Εάν η ιστοσελίδα του Web Radio σας έχει αναπτυχθεί σε Joomla CMS, ο Player παρέχεται πλήρως έτοιμος, με One Click Install και κόστος: 9,90 € + ΦΠΑ (εφάπαξ).

Radio Streaming - Αναλυτικές Πληροφορίες

Δείτε αναλυτικά χαρακτηριστικά όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών Radio Streaming

FREE Web Radio! - Υποστηριξη & Εγγυησεις

64kbps - Υποστηριξη & Εγγυησεις

96kbps - Υποστηριξη & Εγγυησεις

128 Kbps - Υποστηριξη & Εγγυησεις

* Οι αναγραφόμενες τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η τελική χρέωση μαζί με τους προβλεπόμενους φόρους εμφανίζεται μετά την προσθήκη των επιθυμητών προϊόντων/υπηρεσιών στο καλάθι αγορών.

×

Αγαπητοί συνεργάτες,

Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι γίνονται εργασίες συντήρησης στο τηλεφωνικό κέντρο της MultiHosting.
Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε, παρακαλούμε ανοίξτε αίτημα υποστήριξης. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!

Εάν ΔΕΝ είστε πελάτης/συνεργάτης: Αποστείλετε mail στο : support@multihosting.gr, αναφέρετε το όνομα και το τηλέφωνο σας, προκειμένου συνεργάτης μας να επικοινωνήσει μαζί σας, το συντομότερο δυνατό.

Εάν είστε πελάτης/συνεργάτης: Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε θερμά, να χρησιμοποιείτε το HelpDesk - υπηρεσία Αιτημάτων υποστήριξης (Tickets) μέσα από την περιοχή πελατών:

Νέο αίτημα υποστήριξης