Web Hosting

30

Κωδ: MULTI-NOW

Η έκπτωση ισχύει στις αναγραφόμενες τιμές και μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης.

Ανακαλύψτε το Website builder και τις επιλογές που προσφέρει.

Tο Website builder είναι είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει την κατασκευή ιστοσελίδων χωρίς χειροκίνητη επεξεργασία κώδικα.Με άλλα λόγια, το website builder είναι ένα πρόγραμμα ή ένα εργαλείο που σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χωρίς να έχετε γνώσεις προγραμματισμού.Η Multihosting, παρέχει ένα ισχυρό και επαγγελματικό Sitebuilder, όπου με απλά βήματα, σε λίγη ώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα σας.

Το Sitebuilder για αρχάριους παρέχεται σε όλα τα Shared Hosting πακέτα της MultiHosting. Ξεκινήστε άμεσα με κόστος από 2,95€ /μήνα.Επωφεληθείτε και εσείς από αυτή την προσφορά. Αγορά Τωρα!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η δημιουργία ιστότοπου είναι αρκετά απλή μέσω του website builder.Δείτε παρακάτω μερικά βήματα που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στην υλοποίηση του.

Ξεκινήστε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας δίνοντας βασικές πληροφορίες,όπως:Όνομα σελίδας, λογότυπο κτλ.

Σχεδιάστε τις λεπτομέρειες της ιστοσελίδας σας, στηριζόμενοι σε ένα από τα δεκάδες πρότυπα που υπάρχουν.

Φροντίστε για το στυλ και τα γραφικά της σελίδας σας. Επιλέξτε χρώματα, γραμματοσειρές, ανάλυση, μέγεθος σελίδας κτλ.

Επιλέξτε τη δομή που θα έχει η ιστοσελίδα. Φτιάξτε τα μενού, τοποθετήστε τα στη σειρά που επιθυμείτε.

Αναρτήστε το περιεχόμενο σας, τροποποίηστε το και τοποθετήστε το στα σημεία της επιλογής σας.

Δημοσιεύστε την ιστοσελίδα, επιλέγοντας είτε τον κεντρικό φάκελο του domain σας είτε οποιοδήποτε υπο-φάκελο.

ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ TEMPLATE ΓΙΑ ΕΣΑΣ

To site builder σας παρέχει δεκάδες templates.Παρακάτω παραθέτουμε κάποια ενδεικτικα templates με μοντέρνο σχεδιασμό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν για την ιστοσελίδα σας.Σίγουρα θα βρείτε κάποιο που να ταιριάζει στο γούστο σας και στο στυλ που έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας

model_8-wallpaper-1920x1080
model_8-wallpaper-1920x1080
model_8-wallpaper-1920x1080
model_8-wallpaper-1920x1080
model_8-wallpaper-1920x1080
model_8-wallpaper-1920x1080

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Drag and Drop Editor

Η easy-to-use μηχανή επεξεργασίας μας διευκολύνει στη δημιουργία ενός επαγγελματικού ιστότοπου. Σύρετε και αφήστε για να προσθέσετε και στη συνέχεια να επεξεργαστείτε όλα τα κείμενα, τις εικόνες και τα στοιχεία σας αμέσως χωρίς τεχνικές γνώσεις.

Custom Headers και Footer

Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με μια όμορφη κεφαλίδα. Δημιουργήστε μια εικόνα ή slideshow και προσθέστε τα στο banner του ιστοτόπου σας. Το footer σας επιτρέπει να ενημερώνεσετε περισσότερο τον επισκέπτη και να τον κρατάτε σε επαφή.

Προσθήκη περιεχομένου

Απλά προσθέστε όλα τα αρχεία που επιθυμείτε όπως εικόνες, κείμενο, embed youtube,χάρτες κτλ στη θέση τους. Με αυτό το εργαλείο σχεδιασμού, μπορείτε δημιουργήσετε έναν εκπληκτικό ιστότοπο και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας γρηγορότερα.

Μέσος χρόνος κατασκευής ιστοσελίδας: 30 - 40 λεπτά.

Η δημιουργία ιστοσελίδας ποτέ δεν ήταν γρηγορότερη.

Επίπεδο δυσκολίας εφαρμογής: Χαμηλό (ιδανικό για αρχάριους).

Θα το βρείτε: ΔΩΡΕΑΝσε επιλεγμένα shared hosting πακέτα.

Αγορά Τωρα!

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ:

  • Συνδεθείτε στο cpanel του λογαριασμού σας.
  • Στην ενότητα "Software/Services επιλέξτε RVSite Builder.

Δείτε τώρα το Demo του SiteBuilder δίνοντας τα παρακάτω στοιχεία εισόδου:

  • Username: demotryout
  • Password: demotryout
ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ!
×

Αγαπητοί συνεργάτες,

Έχοντας πλήρη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης απέναντι στις κρίσιμες εξελίξεις, θέτουμε ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των εργαζομένων μας και των κοντινών τους ανθρώπων. Για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τις περιστάσεις, τα περισσότερα στελέχη της εταιρείας μας θα εργάζονται απομακρυσμένα. Έχουμε εξασφαλίσει ότι όλες οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα. Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας, καθώς ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις, ιδίως σε ώρες αιχμής, να υπάρχει καθυστέρηση στην παροχή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ. +30.2310.867230.

Εάν ΔΕΝ είστε πελάτης/συνεργάτης: Αποστείλετε mail στο : info@multihosting.gr, αναφέρετε το όνομα και το τηλέφωνο σας, προκειμένου συνεργάτης μας να επικοινωνήσει μαζί σας, το συντομότερο δυνατό.

Εάν είστε πελάτης/συνεργάτης: Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, συνιστούμε θερμά, να χρησιμοποιείτε το HelpDesk - υπηρεσία Αιτημάτων υποστήριξης (Tickets) μέσα από την περιοχή πελατών:

Νέο αίτημα υποστήριξης

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας αλλά και για τις προσπάθειες που και εσείς από την πλευρά σας θα καταβάλετε για την αντιμετώπιση αυτής της καθολικής κρίσης.

Stay safe, stay hosted!