Saturday, April 27, 2024

Hot νέα – Ιουλιος 2011

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Με ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε τις παρακάτω αλλαγές που έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται στη MultiHosting, από την 1η Ιουλίου 2011.

1. Κατόπιν στρατηγικής συμφωνίας με την ΕΝΟΜ, η τιμή κατοχύρωσης/ανανέωσης των .eu domains άλλαξε και συγκεκριμένα, από 17,85/έτος, διαμορφώθηκε στα 12,5 ευρώ/έτος. Σε περίπτωση που ακόμη δεν έχει ενημερωθεί η καρτέλα σας με τη νέα τιμή, για οποιαδήποτε επερχόμενη ανανέωση .eu domain, παρακαλούμε ανοίξτε σχετικό αίτημα υποστήριξης προς το Τμήμα Ονομάτων Χώρου. https://www.multihosting.gr/support/submitticket.php  

2. Στις περισσότερες διεθνείς καταλήξεις (.com, .net, .org κτλ) υπάρχει πλέον η δυνατότητα κατοχύρωσης για περισσότερα χρόνια (έως 4) με ακόμη πιο μειωμένες τιμές. Κατά τη διαδικασία παραγγελίας ενός domain, θα δείτε τη σχετική επιλογή χρονικής διάρκειας.

3. ΠΡΟΣΦΟΡΑ (μόνο για πελάτες): Μέχρι 31 Ιουλίου 2011, κόστος κατοχύρωσης στις διεθνείς καταλήξεις που ξεκινά από 9 ευρώ/έτος. (εξαιρούνται της προσφοράς τα .eu και .tv)

Για να λάβετε την έκπτωση, χρειάζεται να είστε ήδη πελάτης της MultiHosting, να έχετε συνδεθεί στο MultiHosting.gr με τα στοιχεία πελάτη/συνεργάτη και κατά τη διαδικασία παραγγελίας domain, να συμπληρώσετε, όταν σας ζητηθεί, τον εκπτωτικό κωδικό : Domain-Summer-2011

4. Διπλασιάζεται το Bandwidth σε όλα τα shared hosting πακέτα, σταδιακά, σε όλους τους Servers της MultiHosting. Η αναβάθμιση, θα έχει ολοκληρωθεί, έως τις 30 Ιουλίου 2011.

5. Αυξήθηκε η ελάχιστη εγγυημένη μνήμη, σε όλους τους virtual private servers. Συγκεκριμένα, στο VPS-Xsmall, από 384, αναβαθμίστηκε σε 512. Ευθέως ανάλογη αναβάθμιση, πραγματοποιήθηκε σε όλα τα vps.

 Τμήμα Πωλήσεων, MultiHosting OE.

Προηγούμενο άρθροLiteSpeed-Large προσφορα 50%
Επόμενο άρθροΗ ιστορια της MultiHosting

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα