Friday, April 26, 2024

MultiHosting: Υποστήριξη Bitcoin (BTC) ως νέας μεθόδου πληρωμών

Good News

Στη MultiHosting επιδιώκουμε ενεργά να αξιοποιήσουμε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για να προσφέρουμε καλύτερη εξυπηρέτηση στο πελατολόγιό μας και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύουμε ότι είναι καιρός να αποδεχτούμε και να αγκαλιάσουμε τα κρυπτονομίσματα ως ένα νέο μηχανισμό πληρωμών.

Αρχικά, δεχόμαστε μόνο το Bitcoin (BTC) αλλά σχεδιάζουμε να προσφέρουμε υποστήριξη για περισσότερα κρυπτονομίσματα στο εγγύς μέλλον.

Επίσης, εκτός από τα κρυπτονομίσματα, σκοπεύουμε να υποστηρίξουμε εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, όπως οι Revolut, N26 κ.λπ. Περισσότερες πληροφορίες για αυτούς τους εναλλακτικούς μηχανισμούς πληρωμών θα είναι διαθέσιμες αργότερα αυτό το έτος.

Προς στιγμή, οι τρέχοντες τρόποι πληρωμής που προσφέρουμε είναι οι εξής:

  • Πιστωτική κάρτα
  • Τραπεζική μεταφορά
  • PayPal &
  • Bitcoin (BTC)

 

Οδηγός Πληρωμών με Bitcoin (BTC)

Αν θέλετε να πληρώσετε με Bitcoin, ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε:

  1. Αρχικά, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό που έχετε στη MultiHosting. Για να συνδεθείτε, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.multihosting.gr/support/clientarea.php
  2. Μόλις συνδεθείτε επιτυχώς, ελέγξτε τις παραγγελίες σας από το αντίστοιχο μενού «Οι παραγγελίες μου».
  3. Επιλέξτε την παραγγελία που θέλετε να πληρώσετε.
  4. Επάνω δεξιά στην οθόνη σας, διαλέξτε την επιλογή BTC από το μενού επιλογής τύπου πληρωμής.
  5. Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε το σύστημα πληρωμών μέσω κρυπτονομισμάτων.
  6. Θα χρειαστεί να αντιγράψετε την Bitcoin διεύθυνση. Παρακαλούμε, σημειώστε εδώ πως η διεύθυνση bitcoin μπορεί να αντιγραφεί και να επικολληθεί στο wallet της αρεσκείας σας ώστε να ολοκληρώσετε την πληρωμή.
  7. Μόλις αντιγράψετε τη διεύθυνση bitcoin, θα πρέπει να αντιγράψετε το ποσό που αναφέρετε στο invoice σας. Βεβαιωθείτε πως αντιγράφετε το ποσό που αναφέρετε σε Bitcoin και όχι σε fiat currency (ευρώ, δολάρια, κ.λπ).
  8. Τέλος, απλά «στείλτε» τα Bitcoin. Στο wallet σας, πατήστε την επιλογή Αποστολή (ή Send). Θα σας ανοίξει ένα pop-up παράθυρο όπου θα εισάγετε τη διεύθυνση bitcoin και το ποσό πληρωμής και απλά θα πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή.

Τι να θυμάστε:

– Οι συναλλαγές Bitcoin είναι μη αναστρέψιμες και οι περισσότεροι επεξεργαστές πληρωμών δεν έχουν δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Πριν κάνετε συναλλαγές με οποιονδήποτε έμπορο, βεβαιωθείτε για το ποσό και τον παραλήπτη της πληρωμής.

– Όλες οι συναλλαγές με bitcoin επιβαρύνονται με μια χρέωση δικτύου που είναι τα τέλη που καταβάλλονται στους miners που εκτελούν τους αλγόριθμους για να πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή σας.

– Το δίκτυο Bitcoin μπορεί μερικές φορές να έχει υψηλή κίνηση, οπότε η πληρωμή σας μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να επιβεβαιωθεί. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι θα πληρώνετε την κατάλληλη χρέωση δικτύου για να έχετε ταχύτερο χρόνο επιβεβαίωσης.

– Τέλος, το τμήμα υποστήριξης θα χαρεί να σας βοηθήσει, εάν χρειάζεστε βοήθεια, μέσω εισιτηρίου, ζωντανής συνομιλίας, e-mail ή τηλεφωνικής κλήσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα