Friday, April 26, 2024

Η Βιβλιοθήκη της MultiHosting

Good News

Ria T.
Ria T.https://www.multihosting.gr/blog
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Ως μία από τις πλέον δημοφιλείς εταιρείες hosting στην Ελλάδα, στην MultiHosting διαθέτουμε μία ισχυρή πελατειακή βάση η οποία σε καθημερινή βάση δημιουργεί «συχνές απορίες» και απαιτεί «συχνές απαντήσεις». Ο ρυθμός ικανοποίησης των πελατών μας; Από τους πλέον υψηλούς, ωστόσο δεν θα περίμενε κανείς να εφησυχαστούμε χάρη στα καλά σας λόγια.

Έτσι, στα πλαίσια των εβδομαδιαίων εταιρικών meeting, αφιερώνουμε χρόνο για να εξετάσουμε από μία διαφορετική οπτική τα προβλήματα, τις απορίες, τα θέλω και τις απαιτήσεις σας, όπως επίσης και τις απαντήσεις και λύσεις από πλευράς μας. Εξάλλου, είμαστε αρκετά «τυχεροί» γιατί ένα brain storming meeting, σημαίνει περισσότερες από 10 διαφορετικές φωνές που στηρίζουν τις δικές τους απόψεις και προσεγγίσεις με τα δικά τους επιχειρήματα. Και όλοι μαζί, με απώτερο σκοπό το customer satisfaction, 

Κάθε εβδομάδα, λοιπόν, το δυναμικό της εταιρίας αναλύει τα θέλω σας, τις πιο συχνές ερωτήσεις και απορίες σας, τις ταξινομεί και τις βαθμολογεί ανάλογα με την συχνότητα εμφάνισης, την κρισιμότητά τους, και στοιχειοθετεί τις ιδανικότερες λύσεις και απαντήσεις για εσάς. 

Παραδείγματα; 

  1. Πως αλλάζω κωδικό στο cPanel μου;
  2. Πως δημιουργώ ένα νέο λογαριασμό e-mail;
  3. Πως θα ρυθμίσω το e-mail μου σε Mac OS X;

Κάποιες από αυτές, δεν μένουν στο ιστορικό του συστήματος υποστήριξης, ούτε ως μία ακόμη κλήση στο κέντρο τηλεφωνικής υποστήριξης. Ανάλογα με το θέμα, το πιο εξιδεικευμένο στέλεχος της εταιρίας αναλαμβάνει την συγγραφή ενός σχετικού άρθρου στην βιβλιοθήκη γνώσεων της εταιρίας. Έως στιγμής, η βιβλιοθήκη της MultiHosting αποτελείται από 185 διαφορετικά θέματα με εμπεριστατωμένες απαντήσεις οι οποίες βρίσκονται μόλις μερικά click από την οθόνη σας. Και κάθε εβδομάδα εμπουτίζεται με ακόμη περισσότερα άρθρα που δημιουργούνται για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, χάρη σε εσάς! 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα