Thursday, March 28, 2024

4 Δωρεάν Chrome Extensions για Επαγγελματικό SEO

Good News

Vasia S.
Vasia S.
Υπεύθυνη διαχείρισης περιεχομένου του blog και των Social Media της Multihosting.

Είστε Επαγγελματίες στο SEO; Βρήκαμε 5 extensions που πραγματικά θα σας γλυτώσουν χρόνο και θα σας “λύσουν τα χέρια”.

1. Nimbus
Πρόκειται για ένα εργαλείο καταγραφής της οθόνης. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε ποιο κομμάτι της οθόνης θέλετε να αποτυπώσετε, να το σχολιάσετε, να κάνετε την απαραίτητη επεξεργασία (εισαγωγή θολής εικόνας σε ευαίσθητο περιεχόμενο, υπογράμμιση, κτλ). Γιατί χρειάζομαι το συγκεκριμένο εργαλείο; Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αναλυτική αναφορά για πελάτη αποτυπώνοντας τα λάθη ή τα δυνατά σημεία της ιστοσελίδας του.
Αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε το συγκεκριμένο εργαλείο είναι η δυνατότητα που παρέχει για δημιουργία video. Θέλετε να δείξετε στον πελάτη σας, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει για επιτυχημένο SEO; Η συγκεκριμένη επέκταση σας παρέχει τον τέλειο τρόπο για να το πετύχετε.

2. Check my Links
Προσφέρει γρήγορο και αποτελεσματικό έλεγχο στα links της ιστοσελίδας. Συγκεκριμένα, αναγνωρίζει τον αριθμό των συνολικών links, ποια δεν λειτουργούν σωστά και ποια επιστρέφουν 404 Errors.

3. Word Count
Είναι ευρέως γνωστό πως από άποψη SEO το κείμενο που θα αναρτηθεί σε μία ιστοσελίδα, για να έχει την μέγιστη απόδοση στις μηχανές αναζήτησης εκτός απ’ το αξιόλογο περιεχόμενο, πρέπει να έχει και συγκεκριμένο αριθμό λέξεων. Εδώ, έρχεται το μαγικό εργαλείο να σας βοηθήσει στην καταμέτρηση.

4. User-Agent Switcher for Google Chrome
Η συγκεκριμένη επέκταση επιτρέπει να βλέπετε πως εμφανίζεται μία ιστοσελίδα σε διαφορετικούς περιηγητές και συσκευές, κάτι το οποίο είναι πολύ βοηθητικό σε περιπτώσεις που θέλετε να εντοπίσετε λάθη στην ιστοσελίδα και στο SEO.
Για παράδειγμα, έστω ότι έχετε εντοπίσει κάποιο SEO πρόβλημα το οποίο σας εμφανίζεται μόνο από από φορητή συσκευή και όχι από σταθερό υπολογιστή. Η συγκεκριμένη επέκταση, επιτρέπει να δείτε πως εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας από κινητό κάνοντας χρήση του υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να ανατρέξετε στην φορητή συσκευή.

Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω εργαλεία, θα γλιτώσετε αρκετό χρόνο και παράλληλα θα αυξήσετε την αποδοτικότητα σας στο SEO.
Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο extension;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Νέα άρθρα